Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
30 Apr 2009, 17:36
|||
|
|||
Hermione era trista.Se trezise devreme,deoarece visase ca era inapoi pe holurile acelui castel,dar in perioada cand era ea eleva,nu in acel trecut atat de indepartat si de trist.
In timpul micului dejun,fu foarte tacuta.Manca incet cu privirea in pamant.Uneori ramanea cu privirea in pamant,dar Sarah reusea sa o aduca cu picioarele pe pamant. "Ce s-a intamplat,Hermione?Nu te acomodezi?"intreba fata dupa ce o readuse la realitate pe Hermione pentru a 5-a oara. "Ba da,dar...stii...eu nu am vrut sa vin aici.Acest schimb de scoli a fost facut fara voia mea."spuse Hermione,apoi se ridica de la masa,ducandu-se intr-un colt. La scurt timp,Hermione observa ca Mary se apropie de ea.Ii zambi trist,iar Mary facu la fel.Hermione isi dadu seama ca si Mary se simtea la fel de prost ca si ea.Nu le placea aceasta trecere brusca.Amandoua doreau sa se intoarca acasa. "Buna!"spuse Mary incet. "Buna!Cum a fost prima noapte in acest trecut enervant?"intreba Hermione la fel de incet. "Lunga!Imi este dor de prieteni,de familie,de tot!"spuse Mary. "Stiu,dar deocamdata suntem prinse aici.Nu am nici cea mai vaga ideea unde sa gasim medalionul,sau,in cazu in care medalionul nu exista,cum sa ne intoarecem in realitatea noastra."spuse Hermione. "Ma intreb daca Dum..."incepu Mary,dar fu oprita de Hermione,deoarece aceasta din urma observa ca profesoara McGonagall se apropia de ele. "Ce faceti fetelor aici?Trebuie sa intrati la ore.Hai,ce mai asteptati!Daca nu ma insel,Astropufii au prima ora,Transfigurare,asa ca tu vii cu mine."spuse profesoara in timp ce o lua de mana pe Hermione si incepu sa o traga spre ora. Hermione,ascultatoare,se lasa trasa asa ca pentru a patra oara trebuia sa se desparta de Mary. Hermionei,in timp ce mergea de mana cu profesoara McGonagall,ii aparu in fata imaginile de cand era mica.Isi aminti cand era mica,pe la 4 ani,si statea in gradina impreuna cu sora ei si cu bunica lor.Isi aminti cum se jucau toate trei si cum radeau.Mama Hermionei ii spuse ca Minerva o invatase sa mearga.Ginny Mc,fiind talentata la desen,se duca cu parintii la diferite concursuri,astfel ca Hermione ramanea acasa cu bunica.De atunci se stabilise o anumita relatie intre ele,diferita de cea a lui Ginny Mc cu bunica ei. Desi incerca sa se stapaneasca,o lacrima reusi sa ii scape si se prelinse rapid pe obraz.Inainte sa o stearga,McGonagall o oberva si se opri. "Ce s-a intamplat?"intreba aceasta in timp ce se puse in fata fetei. Hermione nu raspunse.Privea in jos,incercand sa-si stapaneasca plansul. "Esti atat de diferita.Mi-ar placea sa am o nepoata ca tine.!"spuse McGonagall incet. In acel moment,Hermione nu se mai stapani si se intoarse luand-o la fuga spre baia fetelor.Lacrimile erau atat de multe,incat parca presara sclipici in timp ce alerga. Profesoara ramase uimita.Se gandi ca probabil bunica fetei murise si ca probabil isi aminti de ea. In timp ce alerga trecu pe langa Mary.Aceasta se indrepta spre ora de Aparare contra Magiei Negre cand o observa pe Hermione alergand.Observand ca plange,isi puse mai bine ghiozdanul pe urma si incepu sa fuga dupa Hermione. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|