Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
30 Apr 2009, 18:14
|||
|
|||
Mary incerca sa o prinda din urma pe Hermione, insa nu reusi, dar alerga in continuare pe coridor cand o vazu pe prietena sa disparand pe usa de la baia fetelor.Se opri si pasi inauntru, intrebandu-se ce se intamplase.Intr-un colt, langa chiuveta, Hermione plangea, ghemuita pe faianta rece a baii.Mary o privi fara sa spuna niciun cuvant si se apropie incet, in tacere, de ea, nestiind ce sa ii spuna pentru a o linisti.
"Hermy... ce s-a intamplat?" ii spuse Cercetasa cu o voce calda si emotionata, asezandu-se langa ea.Astropufa insa nu ii raspunse in timp ce lacrimi reci se prelingeau pe obrazul sau cald.O privi pe Mary pentru o secunda, a poi se intoarse privind zidul alb si rece al baii. "Linisteste-te... te rog." incerca din nou Mary, sperand ca de aceasta data o va convinge pe prietena ei sa se linisteasca.Brusc,Hermione se arunca in bratele ei, plangand in hohote si printre lacrimi ii zise: "Bunica mea... mi-a spus ca si-ar dori... o nepoata ca mine!" Mary o ajuta sa se ridice si o ruga din nou sa nu mai planga, iar de aceasta data Hermione o asculta, linistindu-se putin si ii explica tot ce se intamplase atunci cand o intalni pe McGonagall, bunica ei. "Vreau sa ne intoarcem, trebuie sa ne intoarcem la vietile noastre obisnuite!Nu mai pot... intelegi?" Mary nu reusi sa mai articuleze niciun cuvant, acelasi lucru simtea si ea.Nu stia cum sa iasa din acea situatie si nici cum sa gaseasca medalionul, insa vroia sa isi pastreze cumpatul pentru a gasi o solutie. Pentru a schimba putin subiectului discutiei, Mary ii povesti ceea ce aflase despre Lily, James si Severus.II spuse prietenei sale ceea ce crede ea despre atitudinea lui Lily si faptul ca era aproape sigura ca aceasta il iubea Snape. "Dar atunci de ce s-a casatorit cu James si au avut si un copil?" o intreba Hermione, incercand sa inteleaga acea situatie complicata. "Nu stiu... asta ma intreb si eu.De ce?Ceva s-a intamplat... dar ce?" Niciuna dintre fete nu detinea acest raspuns si totul parea mult prea ciudat.Situatia in care se aflau era dificila, iar familia, parintii lor si locurile in care traisera parea atat de departe, iar lacrimile cu greu mai puteau fi stapanite. Dupa cateva minute in care discutasera despre situatia in care se aflau, Mary o intreba pe colega un lucru la care se gandea de mult timp: "Oare si-au dat seama ca lipsim?A trecut destul timp aici, daca si acolo este la fel...Atunci, cei de la scoala au realizat ca noi nu mai suntem?" [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|