Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
30 Apr 2009, 20:30
|||
|
|||
Hermione statea lipita de perete si o asculta pe Mary.Mintea ii fugi la Snape si la Lily.Ce s-ar fi intamplat daca ea s-ar fi casatorit cu Snape?Oare copilul lor s-ar fi numit tot Harry?Oare acesta l-ar mai fi distrus pe Voldemort?Mii de intrebari i se invarteau fetei prin minte.Dar mai presus de toate,regina tutror intrebarilor si cea mai grea dintre toate,domina intrebarea:Ne vom mai intoarce oare acasa?
Hermione fu trezita de glasul lui Mary care se intreba daca cei de acasa observasera ca ele erau plecate. "Mai nu stiu ce sa zic.Adica....atunci cand noi am ajus aici la noi era pranz,iar aici era ora cinei.Orele pas sa treaca diferit,dar totusi par sa treaca la fel.Probabil ca da,probabil ca nu.Cine stie?"spuse Hermione.Apoi cu privirea in pamant spuse:"Ar trebui sa ne intoarcem la ore!Nu vrem sa pierdem puncte din prima zi." "Prima zi..."repeta Mary."Suna atat de ciudat!" "Stiu,dar desi ne este greu sa credem este prima noastra zi in acest castel.Aceasta ne este povestea!"spuse Hermione,apoi iesi din baie cu inima stransa si stomacul ghem.Niciodata nu ii placu sa isi piarda astfel firea in fata profesorilor sau persoanelor straine.Nu stia ce sa zica,nu stia sa se explice. Hermione intra in clasa fara tragere de inima.McGonagall ii facu semn sa se aseze si ii spuse sa copieze din manual de la pagina 56.Daca stia sa raspunda putea face si exercitiile,daca nu ii ramaneau ca tema pentru data viitoare. In timp ce scria isi arunca privirea pe furis la profesoara.De fiecare data observa ca aceasta se uita la ea.Un fios o strabatea de sus pana jos. Profesoara incepu sa se plimbe printre banci.Intr-un final ajunse la banca la Hermione.Fata era deja la ultimul exercitiu.Din fericire,Transfigurarea fiind materia ei preferata,se documentase cu mult inainte asa ca stiu sa rezolve exercitiile. "Ce scris frumos!Exercitiile sunt rezolvate corect!"spuse profesora apoi se indrepta si trecu mai departe.Ajunse la banca din fata,iar clopotelul suna. Hermione isi facu ghiozdanul si iesi a treia din clasa. In drum spre gradina se intalni cu Mary.Era singura! 'Ciudat!Ar trebui sa stea cu Lily.'gandea Hermione. "Salut!Cum a fost ora?"spuse Hermione zambind. "Buna!Profesorul m-a certat,dar nimic mai mult.La tine?" "Pai...profesoarei i-a placut scrisul meu.Ma mir ca nu si l-a recunoscut.Doar era aproape la fel ca al ei."spuse Hermione. Desi Hermione se astepta ca McGonagall,fu bucuroasa ca nu a facut-o.Desi nu ii placea ca era despartita de Mary se acomoda repede zilei,asa ca orele fura usoare.Ziua zbura pe nesimtite,asa ca Hermione se trezi la masa Astropufilor luand cina.Din cand in cand isi arunca privirea la masa profesorilor si observa ca vorbea cu Dumbledore.Apoi isi arunca privirea la masa Cercetasilor si observa ca Mary o proivea cu subinteles,dandu-si seama ca si ea se uita la masa profesorilor.Hermione se gandea daca nu cumva Dumbledore le-ar putea ajuta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|