Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
01 May 2009, 17:19
OOC:Scuze ca nu mai scriu posturi asa lungi, dar ma pregatesc pentru teza unica la romana si nu prea am timp sa stau la calculator.

BIC:Si Mary se gandea la aceasta posibilitate, insa nu era prea convinsa ca este o idee buna sa ii ceara ajutorul lui Dumbledore, cel putin deocamdata.In realitate, fata inca mai spera ca ceva sa se intample si sa apara acel medalion pentru a putea sa se intoarca in prezentul lor.Ar fi putut sa astepte luni sau ani intregi fara sa il gaseasca, insa, pentru prima data in viata sa, Mary era optimista si spera ca in curand vor gasi o cale de scapare.

In timp ce privea masa profesorilor, o voce pitigaiata si de loc placuta o striga:
"Mary, e asa de interesant Dumbledore?"
Cercetasa se intoarse brusc, intelegand ca cel care ii vorbise era Peter Pettigrew.Il privi cu rautate, un sentiment pe care nu i l-ar fi putut trezi decat o fiinta ca aceea, care urma sa isi tradeze prietenii si sa i se alature lui Voldemort.Putin lipsi pentru a scoate bagheta si a il impietri, insa isi stapani furia si ii spuse calm:
"Da, e... Vreo problema?"
In acel moment Sirius si James zambira, bucurosi parca de faptul ca gluma lui Peter nu ii reusise, iar Lupin nu schita niciun gest, parand mai trist ca de obicei.

Restul cinei fu lispsit de incidente, iar Pettigrew nu mai vorbise absolut nimic nici cu Mary, nici cu prietenii sai.Ridicandu-se de la masa, Lily ii sopti Cercetasei:
"Vrea sa vorbesc cu Severus, stiu ca se duce langa lac in seara asta.Daca te intreaba James sau altcineva unde sunt, spune-le ca sunt la biblioteca sau in alta parte...Nu stiu, oricum nu langa lac, te rog!"
"Oh... bine.Cum vrei, nu le spun nimic stai linistita." ii spuse Mary incercand sa nu o piarda din ochi pe Hermione deoarece dorea sa discute cu ea inainte de a merge in Camera de Zi a Cercetasilor.

Dupa ce se desparti de Lily, fata se indrepta spre masa Astropufilor, unde Hermione tocmai terminase de mancat si discuta cu Sarah despre o specie de planta carnivora.Cand o vazu pe Mary, astropufa ii sopti ceva noii sale prietene, iar apoi se indrepta spre colega sa, incercand sa evite un grup de Vieperini foarte galagiosi.
"Ei, ce s-a mai intamplat?" o intreba Hermione pe Cercetasa,sprijinindu-se de un perete al salii si privindu-l inca pe Dumbledore, care inca nu isi terminase aripioara de pui.
"Lily se intalneste cu Severus langa lac.De fapt, el nu stie asta, insa va afla cand o va vedea." ii zise Mary, zambind si gandindu-se la Snape din prezentul lor, profesorul exigent de Potiuni, pe care nu il credea capabil sa se indragosteasca de o Cercetasa.
"Inseamna ca il iubeste, nu?" spuse Hermione, insa imediat schimba subiectul, vazand ca Dumbledore incearca sa se ridice de pe scaunul sau."Eu ma intrebam daca nu ar fi bine sa..."
"Nu cred, Hermy..." ii spuse Cercetasa intelegand la ce se gandea, "Poate ar trebui sa mai asteptam, daca nu se intampla nimic atunci vorbim cu Dumbledore si ii cerem ajutorul, insa nu cred ca este acum momentul."

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Briana Brighton - 01 May 2009, 17:19