Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
02 May 2009, 19:20
OOC:Am modificat postul ca sa mearga cu ceea ce ai spus tu.

BIC:Ajuns in dormitor, Mary se aseza langa fereastra si privi in liniste stelele.Camera era goala cand intrase si in cele douazeci de minute pe care le petrecuse privind pe geam, niciuna dintre colegele sale de camera nu isi facuse aparitia, asa ca Cercetasa continua sa priveasca cerul instelat, gandindu-se la parintii, bunica sa si la varul ei.La un moment dat isi cobori privirea in curtea castelului si observa doua siluete plimbandu-se una langa alta.Parea doi indragostiti care admira visatori luna, iar in acel moment fata isi aminti de Lily si de Severus.In timp ce ea privea pe fereastra, ei probabil discutau pe marginea lacului.
'Ce-ar fi daca as face o mica vizita in curtea castelului?'se intreba Mary, iar in secunda urmatoare isi puse pelerina si cobori scarile spre Camera de zi a Cercetasilor.Acolo, pe doua fotolii langa foc erau James si Lupin.Cand o vazu, James se ridica grabit si, inainte ca aceasta sa poata iesi din camera, o prinse din urma.
"Mary, ai vazut-o pe Lily?"
"Nu, adica da...Mi-a spus ca trebuie sa vorbeasca cu McGonagall.Oh, scuza-ma, trebuie sa plec, ma asteapta cineva pe coridor." ii spuse Mary grabita.Nu ii placea sa minta si ii detesta pe cei care faceau asta, iar aceea era deja a doua minciuna in acea zi.Insa nu avea timp de ramuscari deoarece trebuia sa ajunga in apropierea lacului.Ceva ii spunea ca toata acea poveste dintre Lily si Snape are legatura cu ea.Nu intelegea de ce simtea acest lucru si stia foarte bine ca niciodata nu avusese premonitii, dar totusi simtea ca trebuia sa afle ce s-a intamplat.

In cateva minute ajunse in fata castelului si cu putin noroc nu intalni niciun profesor.Pentru o secunda ii fu teama sa nu o vada Snape si sa ii scada puncte de la Cercetasi, insa realiza imediat ca Snape era acum doar un adolescent.Se apropie incet de lac, incercand sa nu faca zgomot cand zari in departare, pe marginea lacului doua siluete care probabil erau ale lui Lily si Severus.Pasi domol pe iarba si ajunse foarte aproape de ei, langa un copac.De acolo putea auzi ceea ce discutau, dar ei nu o puteau vedea.Stia ca nu este un lucru frumos sa isi spioneze "profesorul" insa acel dentiment ca ceea ce v-a vedea este foarte important nu ii dadea pace.
"Intelege, Severus, eu chiar tin la tine si nu imi pasa ce spun ei."
"Ba iti pasa, stiu asta.Toti stiu ca ei nu pot sa ma suporte si sincer, sentimentul, este reciproc.Ce imi pasa mie de niste Cercetasi amarati?"
"Severus! Cum poti sa spui asta? Si eu sunt Cercetasa!"
"Ai fi putut sa nu fi, daca... Daca..."
"Hai, spune-o!Daca nu aveam parinti Incuiati, nu?Si ce conteaza asta?"
"Lasa... S-o lasam balta! De ce ai venit aici?"
"Pentru ca... pentru ca..." ii spuse Lily incet, apoi se apropie de el si il saruta pe obraz.

Mary ramase uimita vazand gestul noi sale prietene.Nu ii venea sa creada ca Lily chiar il iubea pe Snape.Dar atunci ramanea intrebareaHappywidee ce s-a casatorit cu James?Pentru cateva clipe isi indrepta privirea spre cer, apoi cand ii privi din nou pe cei doi, observa ca Lily ramasese singura, iar Severus alerga prin noapte si se indrepta spre castel, fara a privi in urma.
Mary astepta cateva minute pana cand si Lily parasi malul lacului pentru a putea intra in castel fara a fi vazuta.Lucrurile care le vazuse o tulburasera si nu putea sa isi explice de ce Snape fugise.

Ajungand in dormitor, Mary o vazu pe Lily stand pe marginea patului.I se paru ca fata plange, iar dupa ce mai facu un pas intelese ca nu era doar o parere, ci cateva lacrimi ii curgeau pe obraji.Mary se apropie de ea in tacere, nestiind ce sa ii spuna.
"Ai patit ceva, Lily?" ii spuse fata, incercand sa treaca peste acel moment de tacere.
"Nu chiar... Nu a iesit tocmai cum as fi vrut intalnirea cu Severus."
"Off... Stai linistita!" ii zise Mary, asezandu-se pe marginea patului, langa ea, iar apoi o intreba foarte emotionata:
"De aceea plangi?"
"Da... nu cred ca va mai vorbi vreodata cu mine.L-am sarutat pe obraz pentru ca sa inteleaga ca eu ii sunt alaturi, insa atunci a fugit pur si simplu."
"Off... stai linistita!Poate nu era obisnuit cu afectiunea celorlalti."
"Dar eu chiar tin mult la el si nu vreau sa sufere.Este prietenul meu de mult timp si persoana care mi-a aratat multe trucuri inainte de a afla oficial ca sunt vrajitoare."
"Cred ca cel mai bine ar fi sa te odihnesti... Maine e o noua zi!" ii spuse Mary, apoi se indrepta spre patul ei hotarata sa se gandeasca serios la ce vor face ea si Hermione in continoare.

In acea noapte, Cercetasa nu dormi aproape deloc, gandindu-se la clipa in care urmau sa se intoarce acasa si care parea inca destul de indepartata.Isi aminti de ceea ce se intamplase in acea seara si regreta faptul ca o facuse pe Hermione sa sufere.O intelegea mai bine decat astropufa si-ar fi inchipuit deoarece si ea avea o bunica pe care o iubea nespus si pe care nu ar fi fost in stare sa o minta vreodata.Mary era insa hotarata sa discute a doua zi cu Hermione si sa ceara ajutorul cuiva pentru a reusi sa se intoarca la familiile lor deoarece acea situatie devenea din ce in ce mai complicata.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Briana Brighton - 02 May 2009, 19:20