Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
09 May 2009, 18:39
|||
|
|||
Mary o privi pe Hermione, intrebandu-se ce ar trebui sa faca in acele momente: sa incerce sa treaca pe langa el nepasatoare sau sa il salute.Severus le-o lua insa inainte si le saluta rece, apoi, privindu-le destul de ciudat si suspicios le spuse:
"Nu credeti ca deranjati celalte ore?Unii poate vor sa invete si sa se concentreze..." Cercetasa nu se astepta la o astfel de replica, insa ii raspunse rapid, incercand sa para la fel de rece ca si Viperinul: "Doar ne plimbam, daca prin asta intelegi tu deranj..." "Va plimbati alergand, a? Ce mod ciudat de a te plimba.Acolo de unde ati venit voi asa era obiceiul?" Pentru prima data Hermione interveni in discutie si ii spuse baiatului ca nu doreau sa deranjeze pe nimeni si ii pare foarte rau ca a facut-o.Uimita, Mary o privi ciudat pe colega sa.De cand ii vorbea ea asa de frumos, insa din ochii prietenei sale intelese imediat ce dorea sa faca. "Stii, Severus, noi am pierdut un medalion.Mary, ai desenul la tine?" ii spuse Hermione, in timp ce Cercetasa scotocea prin ghiozdan dupa un desen in care incercase sa schiteze medalionul in seara trecuta.Dupa ce il gasi, i-l inmana prietenei sale, care la randul ei il arata lui Severus.Viperinul ramase nemiscat si privi desenul cu o fata uluita, apoi, tulburat, le intreba cu un ton ciudat: "Pentru ca va trebuie voua medalionul acesta?" "L-ai vazut undeva?Avem nevoie de el... pentru un proiect. Stii unde este?"il intreba Mary, convinsa ca Severus stia ceva, insa nu dorea sa le spuna. Baiatul se intoarse si incerca sa se departeze de ele, insa Hermione il opri si il intreba din nou daca stie unde este.De aceasta data, Severus nu mai ocoli raspunsul, ci le spuse pe un ton rece, aproape inuman: "Eu stiu ca este la subsol, intr-un pasaj secret.In apropierea Salii Mari este un tablou cu niste flori, ciocanti de 3 ori in el, iar apoi spuneti Expositius, si va aparea o usa, care duce spre o alta camera in care se afla multe bijuteri expuse.Este si acest medalion printre ele." Spunand aceste lucruri, Severus le saluta scurt apoi pleca, lasandu-le pe fete pe coridor.Dupa cateva secunde de liniste, Mary ii spuse prietenei sale: "Tu il crezi?" "Nu stiu... eu nu stiam de acest pasaj." "Nici eu... Poate nu ar trebui sa mergem.Daca este cu totul altceva?Daca ne-a mintit?" incerca Mary sa ii explice temerile sale in legatura cu acea miraculoasa scapare ca ar fi venit chiar de la Snape. "Si daca nu a mintit?Daca acolo se afla medalionul?Daca aceasta este singura noastra sansa sa ne intoarcem acasa?" Mary nu stia ce sa creada, ii era teama sa se bazeze pe Severus, la acea varsta parea mult mai ciudat decat profesorul pe care il cunosteau ele, insa si-ar fi dorit foarte mult sa isi revada familia, prieteni, sa isi recupereze vechea sa viata. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|