Urari Zile de Nastere
|
10 May 2009, 06:38
|||
|
|||
Nici nu stiu cum sa va multumesc. Sunteti grozavi. M-am trezit azi dimineata cu o durere de cap ingrozitoare si cand v-am citit mesajeje aproape ca am uitat de ea.
Raizen Isildur Wrote:LA MULTI ANI KENNYA SLYTHERIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 HAPPY BIRTHDAY, sa te faci muci, sa cazi sub masa, cu prietenii langa tineRaizen, tot ce pot sa iti spun este un multumesc din inima. Nu mereu ne-am inteles noi bine, dar esti un prieten de nadejde si sper ca toate urarile tale sa se adevereasca. Ieri am baut nu numai pentru tine, ci pentru toata planeta din cate imi amintesc.Si sper sa o fac bine, la memoroia mea alterata din momentul asta.Niciodata nu o sa va uit.E greu sa te schimbi doar intr-o zi. E adevarat ca la anul o sa am problemele mele si o sa intru mai putin. Dar voi face tot posibilul sa fiu alaturi de voi cat mai des. Pana la 50 de ani(daca mai traiesc). Jade Slytherin Wrote:HAPPY BIRTHDAY, KENNYA!Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday mydear me, happy birthday to meeeeeee!!! Asta a fost prima melodie cantata de mine ieri la 6 dimineata pe acorduri de chitara trezind toata casa. M-au dat afara logic si a trebuit sa ma duc la nenorocirea la care am facut petrecerea.=]]]] Deci tata nu a glumit cand a zis ca ma da afara cand implinesc 18 ani.Mersi Jade ![]() Shayera Holl Wrote:LA MULTI ANI KENNYAAAAAAAA!!!!!Mersi mult Shayera pentru urari. Sper ca Outa este bine si nu umbla cu golani. Cadouri am primit destule. Insa a fost unul care m-a lasat fara cuvinte. Cum naiba au zis aia ca se numeste…”cele 18 pedepse” sau ceva de genul. Nu vreti sa stiti ce m-au pus sa fac…Nici nu vreau sa-mi amintesc=]]] Ginny di Hahalina Wrote:LA MULTI ANI HAHALINA MEAA> Nu e nimic hahalino.Si eu dormeam dusa. Nici un cutremur nu cred ca ma mai trezea.Mereu voi fi o Hahalina.A ajuns sa fie obsesia mea.Iti multumesc mult pentru complimentele facute, insa nu sunt asa nobila si toate cele.Am si eu partile mele negative pe care nu le afisez des=]].La majorat a iesit o nebunie.Am primit si amenda pentru deranjarea linistii publice.Adica prietenul la care am facut petrecerea. Da tot eu trebuie sa o platesc=]]]].Lasa, mai mult farmec asa.De abia astept sa deschidem official Hahalin SRL.Ii scoatem pe toti din criza. Lyra Dust Wrote:Wooow! Kennya is 18Lyra, esti o persoana minunata. Iti multumesc enorm de mult pentru toate urarile sis per sa vorbim mai des de acum incolo.La majorat cum am mai spus, a fost pe putin spus the best time of my life.Mersi inca o data. ![]() ![]() ![]() Aida Viperin Wrote:Daca as fi ca ceilalti ti-as zice : '' Iti doresc muti bani...una/mai multe vile cu piscina/fara (depinde daca stii sa inoti...da'e bun si un jacuzzy Aida Viperin Wrote:scuze...ma refeream la partea materiala....si norocul ti-l mai faci si singur/a uneori iar sanatatea iti trebuie....asa ca iti doresc sa ai muuuulllllttttaaaa Kennya !!!!!!!!!!Aida, am tot ras eu de alti spunand ca vreau o decapotabila la ziua mea si am primit un tricou cu o masina.A fost frumos gestul.Acum am si o masina=]]].Sanatate si noroc, cat mai mult.Ca nu ma supar=]] Mary Mystery Wrote:De noroc si de sanatatea nu se ocupa parinti, Aida!Mary, theoretic eu am 18 ani. Dar la suflet sunt inca un copil. Si e bine sa cresti.Descoperi atat de multe lucruri.Da, a fost si ziua europei. Dar cand am fost sa cumpar cate ceva pentru ziua mea, sarbatoreau si niste militari.Noroc ca eram in masina. Daca eram pe jos ma duceam sa le spun ca e ziua mea=]]].Mersi pentru complimente. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale si lu Hermione care mi-a trimis mesaj privat!!!! Ieri chiar a fost o zi minunata si nu cred ca o sa o uit in viata mea.Desi am plans in fata nenorocirilor cand mi-au adus tortul si mi-au cantat la multi ani. Nu stiu daca din cauza emotiilor ca sunt alaturi de ei sau din cauza ca erau prea afoni=]]].Sa nu uitati de ziua voastra de 18 ani sa va feriti de pedepsele alea nenorocite.Belive me, e un cosmar devenit realitate!!Prietenii au mana libera sa faca orice din tine. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,814 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |