Ganduri anormale
12 May 2009, 11:23
Am revenit...
Sa scriu continuarea povestii?Chiar ar conta?Sau poate o voi scrie,sa'mi aduc aminte peste ani de tot ce sa intamplat rau in viata mea...
Ajunsa in Denvil am observat ca nu era un orasel atat de saracacios precum credeam.Matusa a oprit masina in fata unei case cu 2 etaje langa care stateau cateva femei cu zambetul pana la urechi.Am cborat din amsina si'mi amintesc pana si fiorul care ma cuprins cand und dintre cele 3 doamne ma luat in brate.Matusa privind de la distanta se bucura parca ca reusise sa ma aduca in acel loc,cu toate ca atunci nu stiam de ce.Am urcat in camera mea langa acre se afla o usa imensa,poate de 3 ori cat a camerei mele unde matusa im,i spusese sa nu intru.Era destul de ciudat insa in acele momente nu ma gandeam ca dupa acea usa se poate ascunde tot viitorul meu.Zilele treceau extrem de repede si eu eeam din ce in ce mai curioasa despre ce se afla in spatele usii de lemn...Intr'o noapte futunoasa cand matusa era plecata la un joc de carti cu cele 3 doamne.
Auzeam zgomote din camera alaturata,nu stiam ce se intampla insa in acel moment m'am gandit sa merg acolo.Am intrat pasind destul de firav,poate imi era extrem de teama de tot ce inseamna: secret.
Am reusit sa disting silueta unei biblioteci extrem de mare,si cum eram pasionata de carti m'am gandit sa dau o raita printre ele.Una dintre ele mi'a atras atentia in mod extrem,avea coperti aurii si p[e ea scria: Istoria familiei...Am uat acrtea cu mine in camera,am inchis usa,si am plecat spre birou.Am aprins lumina si am inceput sa citesc...Prima parte suna cam asa...
Orice se va intampla,noi vom apartine Astropufilor,nu va lasati coninsi de nimeni ca viata nu terbuie traita.Aveti incredere doar in voi.Semnat Smiro Draset,conducatorul familiei de vrajitori"
Nu iontelegeam nimic pana acnd nu am inceput sa dau paginile si am vazut poza matusii,apoi poza parintilor mei,si apoii poza mea sub acre scria Isi poate alege viata
Eram total confuza,insa totul a revenit la normasl cand pe usa a intrat matusa si ma vazut cu cartea in mana.A schitat un zambet si sa asezat pe pat.Ce mi'a spus atunci parea incredibil,ne trageam dintr'o familie de vrajotiri,iar parintii mei nu vroiau sa'mi spuna asta pabna cand nu eram destul de ,,mare".
Am inteles asta...Insa ce a urmat a fost si mai si...

[Image: 6rkcw6.jpg]

Un strop de speranta intrece orice temere.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ganduri anormale - by Deea Nikol - 10 May 2009, 22:15
Re: Ganduri anormale - by Deea Nikol - 12 May 2009, 11:23
Re: Ganduri anormale - by Deea Nikol - 14 May 2009, 10:55
Re: Ganduri anormale - by roserubis - 02 Aug 2009, 19:59