Ganduri anormale
14 May 2009, 10:55
Drga jurnalule,azi nu vreau sa'ti mai povestesc despre cum am aflat de vrajitori.Azi rveau sa'ti spun ceva mult mai intens.Ma simt goala pe dinauntru.Ca de obicei o lacrima rosie cade din ochii mei.Darul de la mama: lacrimi cu sange.Nu stiu de ce am asta,insa imi place ma simt diferita cu tot ca asta nu ma face fericita.Incerc din rasputeri sa'l uit.A trecut deja un an.Insa nu revau sa ma gandesc la asta.Imi aduc aminte de atingerile lui catifelate.De vocea din seara in acre mi'a spus ca ma iubeste.Simteam ca zbor(acum nu pot decat pe matura)insa atunci reuseam sa zbor doar cu ajutorul lui.
Imi amintesc de fiecare clipa cand imi zambea.Cand imi vorbea,sau acnd pur si simnplu exista acolo...Cand era langa mine.Observ ca lacrimile curg siroaie.E sia sta ceva.De fiecare data cand ma gandesc la el lacrimile nu vor sa se mai opreasca.Am incercat sa'l uit,sa uit cat l'am iubit,cat rau mi'a facut in anuminte momente.Insa nu am reusit.Axcum cred ca el e de vrat cu alta fata.Sigur ma uitat cu toateca nu a trecut atat de mult.Cu siguranta a uitat deja ca exist.
Aici la scoala,nu stiu.Nu m'am imprietenit cu nimeni.Ma simt extrem de singur.Intr'un fel as vrea sa merg iar acasa la matusa unde l'am intalnit pe EL insa e imposibil deocamdata.Asa a vrut ea,sa vin aici.Nu'mi dau seama de ce.Ma doare sa'i vad pe toti cum trec pe langa mine,se uita cioudat,si apoi parca as fi inviziila.Ma doare ca unii chicotesc pe la spatele meu.
Acum observ ca e destul de tarziu si nu vreau sa ma prinda cineva...

[Image: 6rkcw6.jpg]

Un strop de speranta intrece orice temere.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ganduri anormale - by Deea Nikol - 10 May 2009, 22:15
Re: Ganduri anormale - by Deea Nikol - 12 May 2009, 11:23
Re: Ganduri anormale - by Deea Nikol - 14 May 2009, 10:55
Re: Ganduri anormale - by roserubis - 02 Aug 2009, 19:59