!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!!
17 May 2009, 19:17
De acord AdaLove mi'a placut la nebunie mel aia . chiar daca pe atunci nu ascultam muzica de genu'Finna stiu ca bunica se uita chioras la mine cand am exclamat " CE TARE E !!! " =]]

Pe bune , nu mi se pare deloc plagiata Norvegia nu vad nici'o asemanare cu melodia lui Vitas.
Va dati seama ca multe melodii sunt cat de cat plagiate..
si nu stiu de ce nu va place NorvegiaThinking?
O ADOR
Ma rog , cel mai mult mi'a placut si am votat cu Suedia [ dau semifinala ca a cantat mai bine atunci .. pacat ca s'a auzit naspa melodia in microfon la finala ] ... nu mi'a venit sa cred ca a fost dupa noi. Ma asteptam pe buna dreptate sa castige eurovision.
Mama tinea cu Islanda [ aia de pe locul 2 parcaThinking? ] si Malta .. a da si Danemarca [ Sick ]
Bine , si Malta merita un loc fruntas.. si uite. Nici nu ma asteptam sa castigam cu ElenaFinna poate mai demult , dar cand am vazut ce melodii bune au fost anul asta la eurovision mi'a picat ficatul . TristSad
Si Moldova mi'a placut . Cred ca dansau nenorocirile engleze pe'acolo nestiind ceea ce stiu romanii despre muzica populara=]] o fi sunat ca melodia de la Azerbaijan pentru ei =]]]

Naspa si ca am fost dupa Ucraina la cantat. Dupa spectacolul ala , sa venim noi , cu un tron amarat si un dans oribil [ nici nu se numea dans cred ] ... pfaaa.. bine ca urmat anglia dupaFinna cu muzica lenta.. dar am fost oricum foarte eclipsati de ucraina.

Draguta si Portugalia merita mai mult si ea.
Si ajungem la melodia cu care am innebunit'o pe mama .. GIPSY Finna) nu va uitati si voi crucis=]]] chiar mi'a placut :->
Asa .. si spania superbaBigeyes cum naiba a ajuns atat de la urma nu stiu .. cred ca toata lumea a zis " lasa sa votez eu cu alta mai amarata , ca cu spania voteaza toti " =]]]

Nenorociri puturoase si romanicii din Franta , Grecia si cativa vecini de'ai nostri..
Bine ca am primit 5 puncte de la MacedoniaFinna o fi de la faptul ca Elena e pe jumatate macedoneanca? doamne - ajuta sa fi fost si pe sfert bulgaroaica=]] aia nenorocitii nu ne'au dat nici ei nimic parca ..
Oricum. Suedia merita sa castige. La egalitate cu Norvegia:-j
au fost minunate amandouaLove

Eh.. la anul trimitem si noi o melodie mai buna.. ma enerveaza ca sunt o multime de melodii romane bune si astia nu le duc la eurovisionSad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - by Ginny Malfoy - 17 May 2009, 19:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Eurovision 2010 Skynet Barklord 43 9,084 02 Jun 2010, 23:31
Last Post: Sophia Mason
  Eurovision Briana Brighton 4 1,919 01 Feb 2009, 15:37
Last Post: Briana Brighton
  Eurovision Junior-2008 Shayera Holl 6 2,192 23 Nov 2008, 22:05
Last Post: Shayera Holl