!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!!
|
17 May 2009, 19:17
|||
|
|||
De acord Ada
![]() ![]() Pe bune , nu mi se pare deloc plagiata Norvegia nu vad nici'o asemanare cu melodia lui Vitas. Va dati seama ca multe melodii sunt cat de cat plagiate.. si nu stiu de ce nu va place Norvegia ![]() O ADOR Ma rog , cel mai mult mi'a placut si am votat cu Suedia [ dau semifinala ca a cantat mai bine atunci .. pacat ca s'a auzit naspa melodia in microfon la finala ] ... nu mi'a venit sa cred ca a fost dupa noi. Ma asteptam pe buna dreptate sa castige eurovision. Mama tinea cu Islanda [ aia de pe locul 2 parca ![]() ![]() Bine , si Malta merita un loc fruntas.. si uite. Nici nu ma asteptam sa castigam cu Elena ![]() ![]() Si Moldova mi'a placut . Cred ca dansau nenorocirile engleze pe'acolo nestiind ceea ce stiu romanii despre muzica populara=]] o fi sunat ca melodia de la Azerbaijan pentru ei =]]] Naspa si ca am fost dupa Ucraina la cantat. Dupa spectacolul ala , sa venim noi , cu un tron amarat si un dans oribil [ nici nu se numea dans cred ] ... pfaaa.. bine ca urmat anglia dupa ![]() Draguta si Portugalia merita mai mult si ea. Si ajungem la melodia cu care am innebunit'o pe mama .. GIPSY ![]() Asa .. si spania superba ![]() Nenorociri puturoase si romanicii din Franta , Grecia si cativa vecini de'ai nostri.. Bine ca am primit 5 puncte de la Macedonia ![]() Oricum. Suedia merita sa castige. La egalitate cu Norvegia:-j au fost minunate amandoua ![]() Eh.. la anul trimitem si noi o melodie mai buna.. ma enerveaza ca sunt o multime de melodii romane bune si astia nu le duc la eurovision ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Eurovision 2010 | Skynet Barklord | 43 | 9,084 |
02 Jun 2010, 23:31 Last Post: Sophia Mason |
|
Eurovision | Briana Brighton | 4 | 1,919 |
01 Feb 2009, 15:37 Last Post: Briana Brighton |
|
Eurovision Junior-2008 | Shayera Holl | 6 | 2,192 |