!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!!
17 May 2009, 19:59
Mie nu mi-a placut melodia care a castigat, nici melodia lui Vitas nu imi place... E adevarat ca Alexander este un scump si eu nu cred ca melodia este copiata.Cateva acorduri nu inseamna plagiat.Nu cred ca mai spunea nimeni nimic daca iesa pe locul 10-11.

Turcia, Azebaidjian, Grecia au fost varza si ca melodie si ca spectacol... parerea mea.
Sa nu mai spun de Ucraina... Doamne cum arata tipa aia si melodia... ar fi luat cu brio premiul "cea mai penibila melodie".Au avut un spectacol oribil si fata avea o voce... uh... groaznica.

Mi-a placut fata din Islanda care a luat locul 2, insa cea mai buna melodie mi s-a parut ca a fost a Patriciei Kass.Pacat ca au votat prea multi iubitori de muzica arabeasca sau rusa(majoritate melodiilor au fost ceva de genu').Si Elana ar fi meritat sa obtina un loc 3-4 sau chiar 2.Are o voce buna, un spectacol dragut, o melodie buna...

Va dati seama ca Romania iesea pe ultimul loc daca ne reprezentau Blaxy Fata de Ruxy, Elena are o voce muuuult mai buna.Poate daca mergeau Zero sau Popas Band luam ceva mai mult, desi, daca nu au votat-o pe Patricia Kass, cum i-ar fi votat pe ei?

Melodia Moldovei a fost simpatica, mie mi-a placut, originala, desi vocea interpretei nu prea mi-a placut.

Topul meu ar fi fost:
1.Franta
2.Islanda
3.Romania
4.UK
5.Moldova Wink)

P.S.: Cum am uitat de UK? Mi-a placut foarte mult melodia "It's my time"

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply