!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!!
|
17 May 2009, 21:11
|||
|
|||
Elena spectacol dragut ?
Scuze, Mary, aici nu sunt de acord cu tine. Ucraina a avut cel mai frumos spectacol. Ma rog , a fost mult tam - tam , si merita un loc mai bun. Dupa parerea mea, meritam locul 19 si chiar mai jos. Nu avem deloc o melodie frumoasa. Quote:Va dati seama ca Romania iesea pe ultimul loc daca ne reprezentau Blaxy Eu chiar nu imi dau seama. Am fi fost mai sus. Cu Balkan Girls nu am avut nici spectacol, nici melodie; bine cu vocea cat de cat bunicica a Elenei, ca altfel.. btw, Rucsy canta muuult mai bine si are o voce mai buna. Cum spunea cineva intelept, Elena sux fata de Blaxy Girls. Apoi, Marea Britanie nu mi'a placut de loc.. melodiile astea lente sunt naspa.. Si Franta nu a avut nimic special. Inafara de faptul ca versurile sunt cantate intr'o limba foarte frumoasa, nu mi'a placut deloc ![]() Of.. de'am fi avut si noi un spectacol bun.. melodia ar fi fost si ea cat de cat mai buna. Sau cel putin sa nu fi cantat Elena dupa ucraina. Quote:De data asta nu sunt de acord cu tine mai Ginny mai dragutza mai...adica,mie chiar nu mi-a placut nimic la editia asta,si cica a fost cea mai scumpa editie Eurovision de pana acumA fost cea mai tare [-x Cum sa nu fie melodii frumoase? Norvegia [ care NU e plagiata ] , Suedia , Portugalia , Azerbaijan , hai si Turcia [ ![]() ![]() Ce sa mai zic de Armenia , care e si ea foarte buna.. Grecia nu a fost exceptionala , dar mi'a placut inceputul ![]() Lituania si Israel nici nu aveau ce cauta acolo. Ma rog, nici'o melodie nu a fost oribila in finala , dar exista unele mult mai frumoase. Va dati seama ca melodiile gen Dum Tek Tek [ a turciei ] au fost evidentiate de spectacolul bunicel. Ma rog.. bravo Norvegiei. A meritat cu adevarat sa castige. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Eurovision 2010 | Skynet Barklord | 43 | 9,084 |
02 Jun 2010, 23:31 Last Post: Sophia Mason |
|
Eurovision | Briana Brighton | 4 | 1,919 |
01 Feb 2009, 15:37 Last Post: Briana Brighton |
|
Eurovision Junior-2008 | Shayera Holl | 6 | 2,193 |