!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!!
|
18 May 2009, 19:46
|||
|
|||
A fost cel mai reusit Eurovision, asta e clar. O scena uimitoare si idei superbe, cum ar fi cea cu bazinul care cobora.
Mi s-au parut foarte multe melodii reusite. Nu te plictiseai ca in alti ani. Dar nu meritam sa luam locul 19! Mie mi-a placut melodia noastra. A fost o melodie cantata corect, dragutza, dar fara stralucire. Eu cred ca ar fi trebuit sa fim pe locul 11-13. Ceva de genul. Portugalia, care a fost o prostie efectiv, cred ca a luat locul 8 S-au Franta, care a luat locul pe care l-a luat doar pentru ca era marea Patricia Cas [ nush cum se scrie, dar nu conteaza :-J ]. Piesa ei a fost banala, fara nimic special, fara nimic care sa o scoata in evidenta. Noua ne-a lipsit cu desavarsire show-ul. Mare chestie. Un jiltz, pe care au mai dat si nu stiu cati bani de scria in toate ziarele. Nici nu avea vreo legatura cu piesa. Mi-au placut mai multe melodii. Mi-a placut cel mai mult Lithuania care a fost printre ultimele. Intradevar melodia nu era de Eurovision, dar era divina. Mi-a placut Norvegia. Melodie frumoasa, iti ramane repede in minte, interpret dragutz, spectacol interesant. Si mi-au mai placut Marea Britanie si Islanda. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Eurovision 2010 | Skynet Barklord | 43 | 9,084 |
02 Jun 2010, 23:31 Last Post: Sophia Mason |
|
Eurovision | Briana Brighton | 4 | 1,919 |
01 Feb 2009, 15:37 Last Post: Briana Brighton |
|
Eurovision Junior-2008 | Shayera Holl | 6 | 2,192 |