O noapte odioasa
|
28 May 2009, 19:13
|||
|
|||
O ceata nagra se apropie lovindui pe vrajitorii aceia, aruncandui cam 20, ro de metri. Hei nu te poti pune cu nemurirea frate, are ceva special, e mult mai puternica decat orice vraja, pana si decat Abracadabra.
Roland se materializase dupa ce ii aruncase pe amaratii aia cat colo, ii placea sa-i arunce pe oamenii astia inutil, cand fumul face contact cu corpurile umane provoaca o durere de 20 sau chiar 30 de ori mai mare decat orice vraja de tortura. Prezenta lui pe aleea nocturn se datora numai unui singur lucru, ajutase pe cineva mai inainte. Dar acel om pe care il salvase acum totusi nu-i era pe plac asa ca folosi o vraja de preschimbare a trupului. Acea vraja avea efecte variate depindea mai mult de persoana care o facea si cine era tinta. In cazul lui avea control asupra variabilelor care nu depindeau de el as ca facu vraja imposibil de inversat si-l transforma pe acel baiat intr-o fata, da ati auzit bine, o fata. Ochi purpurii, sanii mari, par lung pana mai jos de fund, si organele reproducatoare aferente, eliminandule pe cele de baiat, nu vroia sa-l faca hermafrodit atunci l-ar fi ajutat. "Cu aspectul asta....nu vad nici un motiv pentru care nu s-ar fi luat aia de tine, Vrajitorule Extra...o scuza-mi neatentia Vrajitoarea extra......chiar nu mai facusem o astfel de vraja, crezusem ca-mi pierdusem talentul dar se pare ca nu mi-am iesit chiar asa de rau din mana." Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O noapte odioasa - by HerArgus - 26 May 2009, 16:11
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 28 May 2009, 19:13
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 15:34
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 16:14
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 16:27
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 17:04
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 18:00
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 13 Jun 2009, 23:22