Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
02 Jun 2009, 20:59
"Vrei sa stii de ce am facut asta?De ce am ales sa devin un vampir?Da...a fost vointa mea.El a incercat sa ma faca sa renunt,insa eu eram hotarata.Am ales sa devin ca el deoarece..."spuse Hermione cu o voce gatuita.O lacrima i se scurse.Nu prea putea respira,iar plansul ii ingreuna si mai tare situatia."Niciodata nu am suportat faptul ca am pierdut atatea in viata.Fratele meu a fost muscat de un varcolac,am dezamagit-o pe bunica intrand la Astropufi.Am facut prea multe necazuri tuturor.Niciodata nu am fost ca sora mea.Plina de viata...sociabila.Eu eram fata care se imbolnavea mereu...fata care era cufundata in carti,fata care nu vorbea niciodata cu straini.Desi pare ca ma inteleg cu sora mea,uneori ma evita.Singura persoana care ma iubeste si pe care am dezamagit-o este...bunica mea."
"Si ai ales sa te transformi doar pentru asta?Ce crede bunica ta acum...nu crezi ca ai dezamagit-o mai mult?"intreba Mary,desi isi dadu seama ca fusese o greseala.
"Ba da...."spuse Hermione.Apoi isi atintise privirea in tavan si planse cu lacrimi amare.
McGonagall ascultase toate vorbele fetei.Stia de ea.Dumbledore ii aratase viitorul.O lacrima i se scurse pe obraz,dar nu intra.Stia ca fata avea nevoie sa se descarce.

"Mary,ne vom intoarce!"spuse Hermione vesela.Inca era slabita,dar respira mult mai bine si incepuse sa se impujoreze.
"Stiu!Nu crezi ca ar trebui sa vorbim cu Dumbledore?"
"Ba da!Du-te tu si vorbeste cu el!Eu...sunt inca slabita!"spuse Hermione incet.
"Nu te parasesc!"spuse Mary putin cam tare.
"Sssstt...du-te!Crezi ca ne vom intoarce repede daca stam sa ne plangem de mila?Nu voi muri jumatate de ora,o ora pana te vei intoarce."spuse Hermione taios.
Mary iesi pe usa grea pentru a vorbi cu Dumbledore.

Hermione dormea linistita.Deodata imaginea unor ochi ii aparu pe fundalul negru al ploapelor.Se trezi brusc,ca dintr-un cosmar.Isi dadu seama ca nu e singura.In incapere,rezemat de peretele din fata patului statea...Vlad.Hermione nu se temea de el.
"Ce cauti aici?Ai putea fi prins.Am inteles ca te vor exmatricula."spuse Hermione in soapta.
"Imi vor face mai mult decat o simpla exmatriculare."spuse Vlad in timp ce se apropie de pat.
Asezandu-se pe pat se apropie de gatul fetei.Trebuia sa termine ce a inceput.Isi dadu seama ca fata nu opune rezistenta,ci ca i se daruieste cu buna stiinta.Infigandu-si coltii in gaurelele facute acum cateva ore incepu sa o sleiasca de puteri pe Hermione.
Fata stia ca ajutoarele ei erau in mijlocul discutiei sa ca nu avea cum sa o mai ajute.Asa ca se lasa usoara in mainele lui Vlad,iar acesta isi infipse coltii mai adanc.Hermione se uita spre usa.Cu ultimele puteri vazu ca aceasta se deschide intrand in incapere Dumbledore,McGonagall,Snape si Mary.
Fata simti deodata ca se prabuseste la pamant.Cazu cu zgomot dar nu simti nimic.Abia respira,aceasta fiind mai mult un suierat slab.Simtii cum Snape,desi un copil,o ridica de jos si o pune pe un pat alaturat.
"Mary.....nu...te...mai....stradui..........!Ai...avut dreptate...am dezamagit pe toata lumea!Imi...pare....rau!"spuse fata cu ultimele puteri,apoi inchise ochii.
"NU...NU TE LAS SA MORI!ALTFEL NU VOI MAI AVEA NEPOATA!"tipa McGonagall.
Totul se intampla in cateva secunde.Hermione nu auzi si nu vazu nimic,dar simtii totul.

Trecura 3 zile de la ultimul incident.Hermione se trezise cu cateva ore inainte de cina,cu un mare gol in stomac.Simtii nevoia sa manance,asa ca insista sa coboare in Sala Mare.Fu fericita sa auda galagia copiilor,sa vada masa profesorilor unde se dicuta aprins o problema necunoscuta fetei.Fu fericita sa manance dupa atatea zile.
Termina repede.Se intalni cu Mary si mersesera pe malul lacului.Se asezara pe iarba proaspata.
"Ce ti-a spus Dumbledore....."incepu Hermione,dar auzi un geamat de frustrare in poienita din padure.Fetele se indreptara intra-acolo.Se asezara in asa fel incat sa nu fie observate dar sa vada ce se intampla.Ii observara pe Lily si pe Snape.Lily parea nervoasa,iar Snape parea ca isi da duhul.
"Cum vrei sa cred ca ma placi,daca tu iei in brate toate fetele muscate de vampiri din scoala."spuse Lily nervoasa.
Hermione stia ca era vorba despre ea,asa ca,fara sa vrea,rosi.
"Lily,imi pare rau!Incercam sa dau doar o mana de ajutor.Nu am vrut sa te ranesc."spuse Snape pe un ton mieros in timp ce se apropia de ea.
"Nu...."spuse Lily,dar nu isi duse idea pana la capat.
"Imi pare rau!"spuse Snape incet.
Lily il imbratisa pe Snape si spuse:
"Te voi iubi mereu!Pana in ultima mea zi!"
"Si eu te voi iubi pana in ultima mea zi!"adauga si Snape incet.
Hermione si Mary ramasesera cu gura cascata.Nu se asteptasera la asa ceva.Brusc simtisera ca invadasera un moment intim.Plecara incet de acolo,fara sa faca zgomot.
"Iti vine sa crezi?"intreba Mary incet.
"Da...era evident ca se iubesc.Nu stiam insa ca atat de mult."spuse Hermione cu subinteles."Deci,ce ti-a spus Dumbledore despre plecarea noatra de aici?"adauga Hermione cu speranta ca va primi un raspuns bun.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Hermione McGonagall - 02 Jun 2009, 20:59