Prima mea zi aici
|
04 Jun 2009, 21:45
|||
|
|||
ROland nu prea era pasionat de zane, gasise unele intunecate, perversitatile lor nu se mai puneau la socoteala daca era sa vezi cat de rele era. In cele din urma afost nevoit sa le ucida pe amandoua, nu erau ele urate dar deja lasase din vreo 10 oameni doar o masa de oaase acoperite de carne, era destul de odios, chiar socant.
Un motiv pentru care nu agreea zanele dar nici un motiv pentru a le ura pe toate. Cel doua fete pareau sa fie calme, linistite, cu o fire armonioasa, si relaxata, era placut prezenta lor. A mers lenes catre ele si apropiindu-se si-a aprins o tigara. "Sa ma scuzati va rog daca o sa fiu putin cam rau, am avut o experienta neplacuta acum 850 de ani cu niste zane, nu imi prea place abilitatea voastra de manipulare, e chiar prea puternica pana ca si eu sa o pot copia...........In fine Roland, incantat de cunostinta..Reagan si tu inteleg ca esti.....Mehanix.....interesant nume, totusi singurul lucru care vine in minte este metanul si faptul ca poate provoca o explozie uriasa cu ajutorul a altei formule. In legatura cu varsta nu intrebati, mai bine sa nu stiti, iar experienta cu zanele la fel, mai bine sa nu va bateti capul si voi cu necazurile lumii asteia. In timp ce rostise numele fetelor, ii stransese mana, fiecareia. Era obiceiul lui sa cunoasca omul inainte ca acesta sa aiba macar putinul timp de a se prezenta, era deranjant pentru multi, sau de a scoate vre-un cuvant. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,819 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,323 |
10 Aug 2011, 14:18 Last Post: Ema Snow |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,820 |