Prima mea zi aici
|
05 Jun 2009, 21:46
|||
|
|||
O frunza uriasa incercase doar sa-l ridice dar nu reusise decat sa-l duca in cateva camere. Se transformase in parte din el, nu facea asta deobicei dar nu prea agreea sa ii fie controlate miscarile de zane, mai ales de una care para sa-l urasca. Realiza aura unui farmec anti-demon dar ea nu stia ca Roland era o combinatie intre numeroase creaturi pe care le ucisese din obligatia celor care il angajasera. Se folosise de magia unor creaturi care nu apartineau lumii acesteia, erau aduse dintr-o lume diferita care sfida toate legile fizicii si pana si pe cele ale magiei, si ii intra in minte aratandu-i toti dictatorii criminalii si oamenii din cauza carora au avut loc atatea razboaie si cum ei il fortasera sa lucreze pentru ei si pentru idealurile lor de distrugere, apoi revenise la locul din care il "gonise" Reagan.
Pot sa te rog sa nu mai folosesti magie de-a zanelor in preajma mea. Dupa cum ai vazut, corpul meu, ca sa se apere consuma orice vraja creata cu energie de-a zanelor, imi pare rau si ca sa-ti raspund la intrebare pot zbura, chiar foarte usor. Arcanum Sextentia Argothis Recviem Arpia....................Aia ar trebui sa-mi faca din par niste aripi cu care sa pot zbura destul de usor, si nu incerca sa te apri atat nu vreau sa-ti fac rau vreau sa intelegi ca eu voi muri daca nu exista in lume ura cu asta ma hranesc eu din asta creez majoritatea vrajilor, folosesc si magie alba, foarte greu dar nu ma ajuta decat la a suferi chinuri fizice imense. E ca si cum ai baga o tija de 10 intr-o teava de 2 intelegi nu ai cum sa faci asta decat daca deteriorezi cumva teava sau tija.................Asta sunt eu si forma mea demonica se arata doar cand sunt in pericolul de a muri, ceea ce e foarte rar. Intelege nu vreau sa fac rau dar nici numai bine nu pot face ca imi semnez sentinta la moarte. E un echilibru foarte dificil, prea mult rau si imi pierd controlul si prea mult bine si mor.......................Faptul ca am fost obligat sa lucrez provine de la asta, bratara intunecata a lui Drak'Iel un mag intunecat care a fost ucis de mine ca sa nu mai creeze distrugere in aceasta lume...........................Razboaiele mondiale.................el a controlat liderii..................Bush.........el il controla in actele sale inumane de atac..................era cel mai rau i-am furat bratara intr-o zi ca sa imi pot mentine echilibrul, cand am revenit in aceasta lume, el le-a zis tuturor ca bratara asta e slabicunea mea.....apoi toti jurau ca o vor distruge daca nu ma supun vointei lor, cand terminau cu mine imi dadeau bratara inapoi. Nu se miscase aproape deloc in timp ce spusese toate astea, era ca si cum...........................nu vroia sa se ascunda................ii aratrase si lui Reagan imaginile, ii oferise toata viata lui pe un platou, toata existenta lui si ce il pusesera oamenii sa faca, sa fie, sa devina..................un criminal cu sange rece. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,640 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,173 |
10 Aug 2011, 14:18 Last Post: Ema Snow |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,673 |