2012-Schimbarea polilor magnetici
05 Jun 2009, 22:19
http://www.ataraxisld.com/2006_08_01_archive.html

Anul 2012, anul in care va fi sfarsitul lumii, cum au prevestit mayasii, o civilizatie vestiti pentru precizia lor in legatura cu multe lucruri.
Cum s-a descoperit acest lucru?
Oamenii de stiinta au observat faptul ca calendarul mayash, se opreste brusc pe data de 12 decembrie 2012!
De atunci, toata lumea a ridicat numeroase semne de intrebare, ceva de genul:"o sa murim!", "sigur murim!" sau "mai am doar asa putin de trait"(am avut cunostinte care au facut niste fete...cand au aflat vestea..)
Chiar si Diriga s-a gandit mult la aceasta tema, dar ea in plus ne-a mai spus un lucru important: ca in jurul anului 2012 se vor schimba polii magnetici ai pamantului, adica, Nordul va ajunge sa fie Sud, si invers.
Am....Am sa citez cate ceva din caietul de Optional, pe care Diriga ne-a pus sa-l facem(eseul e facut de mine, deci am drepturi de autorFinna in afara faptului ca m-am 'inspirat' de pe net):
"In ultimii ani s-a descoperit ca cei doi poli ai pamantului(Nord si Sud) se schimba, acest fenomen intamplandu-se la un anumit interval de timp(mai exact la 13.000 de ani)
Cum s-a descoperit acest lucru?
Folosind o busola, descoperindu-se ca acul ce indica Nordul se indeparta incet de punctul fix.
Efectele acestui fenomen:
printre consecintele devastatoare vor fi:
-slabirea campului magnetic acesta ducand la furtuni electromagnetice, si valul de radiatii cosmice(acest camp este singurul care protejeaza pamantul de vanturile solare)
-modificarea nivelului oceanului planetar
-caderea retelelor de electricitate si punerea in pericol a pasarilor calatoare..

Tema pentru data viitoare:Laserul-prietenul noastru..(app, asta nu trebuia sa bag=)))"

De asemenea, in anul 2012, timpul va ajunge la Punctul Zero! Acest lucru va dura circa 2-3 zile, dupa care pamantul isi va relua cursul, numai ca in sens invers(iar soarele va rasari la Vest, si va apune la Est).
Dar pana atunci, se vor intampla o serie de evenimente neplacute:
-incalzirea temperaturii si topirea ghetarilor
-multi oameni vor muri de foame si razboaie.
Si multe altele.
Eu una inca sunt nelamurita cu privire la Punctul Zero...Adica timpul nu va mai exista..Atunci, scuza-ma doamne, dar cum ne vom mai misca? In reluare?Finna Astea e intrebarea care mi-o pun tot timpul.

Voi ce ziceti?Thinking

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
2012-Schimbarea polilor magnetici - by Iseult Cromwell - 05 Jun 2009, 22:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  2012 Bye - Welcome 2013 Irine Wagner 8 2,869 05 Jan 2013, 11:41
Last Post: Ada McNair
  Admitere 2012 Isabella River 79 18,381 14 Jul 2012, 18:48
Last Post: Lexie Stryder