Need friends
|
06 Jun 2009, 12:06
|||
|
|||
Roland se temuse ca fata va vrea sa ramana mai mult, fusese de fapt uimit ca nu il blestemase pentru ca nu si-a oprit cunostinta de la acele intamplari nefericite, ca nu-i salvase pe parintii ei.
Cand ii zise ca trebuia sa plece, se temuse ca ea nu va vrea sa ii paraseasca, nu vavrea sa-i lase singuri acolo, nu se asteptase sa fie asa de ingaduitoare, asa de pasnica, si linistita in legatura cu ceea ce gresise el. Era in contradictie cu ceea ce gandise el. In cele din urma pentru a o linisti o saruta iar putin mai puternic de data aceasta. In timp ce o tinea in brate, o tot sarutase pe obraz, pe gura, nu ii mai era teama de ce ar putea pati, se invatase cu fragilitatea corpului ei, isi controla cu o precizie chirurgicala miscarile, era excelent, cei doi erau parca o singura fiinta, Deea ce mica si delicata si umbra ei catifelata, ce mereu o proteja. Roland nu mai intalnise un om, mai exact o fata pe care sa o placa asa de mult, era aproape de ceea ce simtea el, singuratate si dorinta de a reprimi ce-i fusese luat, la ea erau parintii, si la el..........umanitatea. Ea ii oferise jumatatea aceea, umanitatea si el ii oferise ei ceea ce-i trebuia, familia sa si un gardian. Acum se gandea daca sa o intrebe ceva nu stia cum sa se exprime, ce sa-i zica, era totusi prima data cand se indragostise de vre-o fiinta care nu era dintr-o lume in care a iubi insemna sa-ti scrii condamnarea la moarte si testamentul in acelasi timp. "Poate nu vei crede ce iti cer dar sa stii mi-e........destul de greu, esti singura fiinta umana de care m-am atasat si am vazut cum ma priveai in cele din urma sa ajung la subiect, vrei sa fii prietena mea. Ai reusit sa-mi arati ce inseamna sa fii uman ce inseamna o legatura fata de cineva, ce inseamna sa fii om, vreau sa-mi devii profesor si eu sa-ti devin gardian, dar sa nu fie doar atat vreau sa te inteleg, sa inteleg de ce esti asa de diferita de cei mai multi oameni si vreu inca ceva de la tine sa ma ajuti sa pot trai in continuare cu faptele la care am fost obligat sa iau parte. Vreau cam multe o sa-mi spui, poate e adevarat, poate ca ce doresc eu e prea mult, poate ca cer mai mult decat merit pentru ca ti-am oferit cateva clipe cu parintii tai dar nu o cer dinegois, ci doar pentru ca sunt pe punctul de a indebuni de grijile pe care mi le fac di cauza acestei lumi pe care nu o pot intelege al carei princiipii nu le pot afla fara ca cineva sa ma invete. Tot ce te rog e sa-mi fii aproape, Deea." Revenind in camera realizase ca ceaiul se racise asa ca-l incalzise din nou o asezase pe Deea la el in poala si ii dadu o ceasca de ceai de capsuni iar el isi lua una cu ceai de tei, era tulburat si nu stia ce sa faca, isi elibera din stransoare viitoarea iubita sau, daca nu ar fi avut noroc, viitoarea sa asasina. Nu ar fi zis nula nic una din variante dar isi dorea din adancul sufletului, cum se zice, chiar daca el nu are suflet, sa fie prima.[/i] Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Need friends - by Deea Nikol - 10 May 2009, 19:43
Re: Need friends - by Charlotte Ambrosine - 22 May 2009, 10:22
Re: Need friends - by Roland Delaney - 24 May 2009, 22:19
Re: Need friends - by Charlotte Ambrosine - 26 May 2009, 19:13
Re: Need friends - by Roland Delaney - 27 May 2009, 15:41
Re: Need friends - by Deea Nikol - 04 Jun 2009, 19:01
Re: Need friends - by Roland Delaney - 04 Jun 2009, 22:08
Re: Need friends - by Deea Nikol - 04 Jun 2009, 22:26