2012-Schimbarea polilor magnetici
06 Jun 2009, 12:20
ok ma bag si eu. Nu este sfarsitul lumii ci al timpului. Vor avea loc cateva modificari drastice in structura de functionare a planetei. Timpul este masurat in functie de rotatia pamantului in jurul soarelui si in jurul axei sale..................ei bine daca se reduce viteza asa de mult a rotatiei planetare incat nu va mai misca ci va stagna asta inseamna ca timpul va fi irelevant nu va mai fi notiunea de zi si noapte, intr-o parte teoretic va fi soare iar in alta nu....................mai departe, sa zicem ca s-ar intampla asta atunci ca sa nu mai existe metoda de a masura timpul asta ar implica o stagnare totala a planetei intr-un loc, rezultand si in absenta anotimpurilor, moartea va surveni daca nu vom mai avea cum sa rezistam in zonele respective, adica la soare sau la frig.................teoria asta e relativ absurda o stagnare ar implica o forta magnetica sau un camp electromagnetic, masiv adica egal cu cel al soarelui, care sa-l anuleze pe cel al soarelui si sa opreasca planet pe pozitie. Lucrul acesta nu e nici improbabil nici imposibil doar ca pare ilogic, sa se opreasca de pe orbita sa pamantul.

Ok asta e ce am avut de zis in fine nu cred ca va va pasa sa citit dar ma rog nu sunt informatii prea clare ok daca mai aveti ceva interesant de zis legat de asta BMG

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 2012-Schimbarea polilor magnetici - by Roland Delaney - 06 Jun 2009, 12:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  2012 Bye - Welcome 2013 Irine Wagner 8 2,649 05 Jan 2013, 11:41
Last Post: Ada McNair
  Admitere 2012 Isabella River 79 17,456 14 Jul 2012, 18:48
Last Post: Lexie Stryder