2012-Schimbarea polilor magnetici
|
06 Jun 2009, 10:17
|||
|
|||
Jade...
![]() Deci sa luam si religia in brate. Cum zice in Biblie? Ca daca mai exista un strop de credinta Dumnezeu va lasa lumea.Si faza cu 666,si pasapoartele.Totul se leaga.Adica,in America deja isi implanteaza cipuri in mana,cu 666.Ia cititi voi CARD invers?...ce ruzulta?..DRAC...asai? De ce tot stiinta?..De ce nu religia?mayasii chiar au calculat bine. Fiindca ei erau preoti si credeau in Dumnezeu. Voi va dati seama si ganditi-va ca Adam si Eva au muscat din marul cunoasterii...si de aici e stiinta asta care este intodeauna impotriva religiei.Daca va spun ce mi s-a spus ieri cand mergeam eu linistita pe drum: "Fetita,nu vrei o carte,este despre Biblie si viata lui Iisus"...m-am uitat la carte si era complet idiot...acolo zicea la Sfanta Maria mai avea diferiti soti,si multe altele. In Biblie zice ca multe persoane vor umbla prin casele crestinilor ca sa le arate o alta credinta. Si faza cu razboaiele.Daca ati citit Apocalipsa...va dati seama ca Ioan a descris exact tancurile.Exact cum e in imaginatia lui.Fiindca pe atunci nu stiau de tancuri si rachete... De unde stia Ioan cum aratau tancurile sau alte chestii? Ronald chiar esti tare,asta am auzit si eu. Deci,nu stiu ce sa zic.Dar de ce sa ne luam dupa stiinta? De ce sa nu ne luam dupa religie.Mayasii au calculat,si nu stiuu pe unde am vaut eu o chestie...ca sfarsitul lumii va fi in 2020... Deci va zic eu dupa stilul meu.Numai Dumnezeu stie cand decide ca noi sa murim. Aaaaaa...mai am io sa va zic doua chestioare Stiti ca pe vremea dacilor Dunarea purta numele de Danubius?Si in Biblie scrie ca Danubius,Nill,Eufrat si mai un rau [am uitat care]...au izvorat din Gradina Edenului.Deci si noi avem un rau sfat pe aici A,si stiti ca in Apocalipsa scrie ca Babilonul se va prabusii.Ca cica e orasul comertului,acoperit cu aur si pietre pretioase.Am cautat o saptamana la bibleoteca prin carti si atlase si am ajuns la oncluzia ca Bagdadul e pe locul unde era Babilorul mai demult. http://bancuri.alege.net/In-gradina-Eden...d1885.html Uitati-va aici.Ce religie mai e si asta??...normal ca Dumnezeu nu mai vrea sa tina lumea cu astfel de chestii. Deci...Cand vrea Dumnezeu,sa se sfarseasca lumea,pe mine nu ma intereseaza si nu imi e frica de moarte. Si cu razboaie?...da...Razboiul de pe Urma...se zice ca va fi un Al Treilea Razboi Mondial. Deci,io sustin teoria religioasa,nu ma prea intereseaza stiinta.Decat daca sunt chestii despre Hobbiti si Elfi si Sumerieni...in rest nimic. Si dapz...nici io nu vreau sa mor virgina ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,652 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
Admitere 2012 | Isabella River | 79 | 17,495 |
14 Jul 2012, 18:48 Last Post: Lexie Stryder |