Prima mea zi aici
|
06 Jun 2009, 15:53
|||
|
|||
Nu se asteptase la altceva, vraja fetei era prea puternica pentru ca ea saa o poata controla. Era o vraja care se folosea doar de puterea zanelor si de nimic altceva, era o vraja care se folosea numai de puterea nativa si nu de cea universala realizase asta din incantatie.
A testat puterea sigiliului incercand sa isi traga puterea magica din intuneric, a fortat sigiliul la maxim si acesta a fost frant. Era inevitabil puterea ar fi crescut si l-ar fi frant, ea sigilase ura universala intr-o camera de 2x2x2 era imposibil sa faci asa ceva cu prea mare usurinta. Reusise sa franga sigiliul si revenise la forma lui normala. Fata isi revenise, el o tinea acum in brate. Lesinase, imediat dupa ce folosise vraja, si cazuse din picoare iar Roland o prinsese in momentul limita inainte sa dea cu capul de pamant. Se trezise datorita aurei lui Roland care apasase asupra ei pentru a o trezi. Sper ca nu te-ai ranit.........ti-am zis ca s-ar putea sa esuezi..ma temeam de asta......................a functionat pentru foarte putin timp, ura din interiorul sigiliului creat de vraja ta a crescut treptat pana cand sigiliul a devenit incapabil de a o mai cuprinde................... Facuse o pauza pentru a-si schimba forma, inchise si ochii. Cand ii deschise din nou avea ochi albastrii ca de felina si o piele de culoare.....umana.[b][color=blue]............vezi acum ca totusi m-ai ajutat. Acum pot sa ma integrez mai bine. am folosit vraja ta pentru a creea o forma care sa ma protejeze de privirile curioase si dispretuitoare ale oamenilor.......................Iti sunt vesnic indatorat..........Sper ca esti bine.........nu esti prea slabita nu??? Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,643 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,178 |
10 Aug 2011, 14:18 Last Post: Ema Snow |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,673 |