Prima mea zi aici
|
06 Jun 2009, 16:21
|||
|
|||
Roland era deranjat. Ea nu intelesese ce facuse, ii oferise puterea de a-si creea singur sigiliul. Acel sigiliu era creat din intuneric pentru a opri intunericul. era o contradictie a existentei sale. Roland crease un alt fel de sigiliu unul mai puternic decat primul, incantatia intitiala, Ashmolo Frotus! Salosut Hortus! Galota Meres Juola Teres! Hmro Umanus Transformacerium!", era slaba asa ca folosise incantatia dar o fortase sa foloseasca puterea sa ca sa faca sigiliul.
Vraja era simpla pentru el dar controlul asupra energiei magice ar fi fost dificil. Asta nu era important acum ci faptul ca ea vroia sa aiba puterile lui sa-u sa si le riste pe ale ei. Reagan era foarte lipsita de cumpatare. Era totalmente lipsita de vreo logica in incercarea ei de a-l face pe Roland uman. Nu nu pot s-ti dau puterea mea fara raul din ea si nici nu-ti permit sa-ti risti puterile pentru mine.............nu iti dau voie............................Nu merit sa-ti risti viata si in plus ai reusit sa-mi elimini nevoia de a face rau, pot fasce bine fara sa ma mai ranesc. Uite Arcanum Sefora Medreth Velderon ! Ashmolo Frotus! Salosut Hortus! Galota Meres Juola Teres! Hmro Umanus Transformacerium! Fumul negru aparu in jurul sau dar incepu sa se retraga spre o zona specifica, spre bratul sau drept. Toata puterea sa intunecata fusese sigilata in ochii aceia magici, acum o putea folosi si pentru a face bine. Forma sa fizica era umana, 90% umana dar totusi mai bine decat deloc. Vezi asta e multumita tie.................pot schimba de la o forma la alta fara sa-mi pierd abilitatile dar consecintele folosirii lor sunt negate, anulate complet. Am folosit sursa intunericului si cea a zanelor intr-o vraja comuna cele doua s-au luptat pentru suprematie iar eu am comprimat intunericul, l-am supus vointei mele, intunericul mi-e mie sclav nu eu lui. Sunt cat de aproape pot sa fiu de umanitate far sa-mi pierd puterile. Ceva totusi ma deranjeaza............de ce aveam ochi de pisica si prima data cand m-ai transformat si a doua oara??? Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,641 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,177 |
10 Aug 2011, 14:18 Last Post: Ema Snow |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,673 |