In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
06 Jun 2009, 23:49
|||
|
|||
Roland se temuse ca ar fi fost nevoit sa faca asa ceva, nu vroia sa o sperie pe Reagan dar numai asa o putea ucide pe Nyky. Ceea ce trebuia sa fac insemna sa creeze un soi de bresa in sigiliul magic, o bresa care sa-i afecteze doar bratul drept. Bresa fu creata foarte usor, isi canaliza ura pentru Nyky in palma dreapta, mana sa devenise acum o sabie. O privea pe Reagan, nu vroia sa faca asta de fata cu ea dar circumstantele il obligau. O injunghie pe Nyky in inima si tot corpul ei fu asimilat in al sau, mai exac inapoi in intuneric. Urletele de durere si chin ale lui Nyky erau ingrozitoare, zbiera de paca ar fi fost torturata, chiar si dupa ce murise urletele se mai auzeau inca.
Imi...........Imi pare rau............................Speram sa nu se intample asta, sa nu se intample asa................................Ca sa nu fie paharul gol, partea buna e ca poti creea orice iti doresti, orice rasa, mana mea poate invoca o carte cu toate rasele de creaturi magice care iti pot veni in minte si mental............................ei asta ramane la alegerea ta dar sa nu te risti singura sa-mi dai voie sa te ajut.......................Eu am un Drakiel, un demon pasnic, e mai exact un sucubus dar nu face rau se hraneste cu intunericul din mine asa ca nu esti in nici un pericol.......................Hai sa ti-o prezint. Si cu mana, inca intunecata, atinse pandantivul si rostise: Ramazel Merconus Expectum!.........................Ea este Eros, am botezat-o dupa zeita dragostei sau ceva de genul nu-mi bat capul sa-mi amintesc acum. In fine Eros ea e Reagan cea care m-a ajutat sa-mi ating scopul de a fi mai aproape de umanitate. Eros era inalta cu o statura minunat, par lung, sani frumosi "forme excelente" cum ar fi zis un prieten de-al sau, acum mort de 325 de ani. Era imbracata int-un costum negru dar foarte elegant, simplitatea lui ii scotea in evidente frumusetea nativa. Era cu adevarat uimitoare Eros in corpul acela, ce o face sa fie si mai apreciata sa fie de Roland erau urechile si coada de pisica. Era exact ca o fata dependenta de el, nu face nimic de buna voie, aproape nimc. In momentul in care Roland ii zise ca Reagan era cea care ii aduse visul mai aproape de indeplinire, Eros merse cu lacrimi in ochi pana la Ragan si Luandui palmele in maini ii zise : Nu stiu cumsati multumes, esti ca o raza de lumina in intunericul in care a trait stapanul meu, esti cel mai bun lucru care i s-a intamplat in toata viata lui, nu pot in nici un vel sa-mi exprim multumire...............................doar intr-un fel as putea sa-ti multumes. Se apropie de fata ei i-o lua in palem si o saruta. Saruturile lui eros projocau extaz te duceau intr-o lume feerica, simteai ca plutesi, ca esti si ca in acelasi timp nu esti, ca existi si ca nu existi, era o senzatie de placere maxima, de extaz maxim, extaz spiritual si fizic..................Cand se trase inapoi Reagan era intr-o stare de soc. Micuta zana era socata de ceea ce se intamplase, ceea ce simtise era absolutul fericirii. Asta era puterea lui Eros. Cred ca a fost prea lung, stapane, nu-si revine prea usor Daca eu deabia rezist starii asteia daramite ea, stiu ce o va face sa-si revina, nu prea imi convine dar e eficient..................../ Roland se transformase in demon si pe urma inapoi in om, socul trebuia sa fie indeajuns. Si asa a si fost caci Reagan, isi revenise imediat, de indata ce isi revenise................ Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 16,621 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,573 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |