Thread Closed 
Petrecerea "Burlacelor"
07 Jun 2009, 12:28
si aparu o fata. [fata care va posta .. aia va fi Finna]
Se aseza si ea intr-un fotoliu pufos , fetele o salutara si Ada raspunse repede la intrebare.

" Pur si simplu ma simt foarte nasol. Nu am avut in viata mea un prieten si nici nu cred ca o sa am . Imi doresc , dar parca totusi nu. Si mi se pare o stupizenie totala faza asta cu 'petrecerea tampitilor' mna " raspunse Ada nervoasa , si se vedea ca si-ar dori si ea un baietas

Aida se uita la ea compatimitor si ii spusese ca nu ar trebui sa se mai gandeasca la asta . Sunt si alte lucruri mai importante cum ar fi familia sau scoala . Fara ele , nu faci nimic.
Am zambit si eu si celelalte trei fete , iar muzica incepu sa fie data mai tare . Eram deja patru , iar mancarea tot aparea pe masa . A inceput sa se manance din popcorn , inghetata , pufarine etc si sa se bea din suc provocand necestiatea unei toalete cat mai des.

Cateva postere cu mesaje caraghioase acoperisera peretii , diferite decoratii cu capete de mort si stele negre . Era perfect , pentru ca te facea sa nu te mai gandesti decat la simplul fapt ca esti singura si fericita .

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 06 Jun 2009, 11:33
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Aida Viperin - 06 Jun 2009, 16:23
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 07 Jun 2009, 12:28
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Kennya Allen - 19 Aug 2009, 12:43
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ginny Malfoy - 19 Aug 2009, 13:54