Dispare Dragostea
|
07 Jun 2009, 22:12
|||
|
|||
Roland nu stia daca ar fi fost interesant sa o mintrebe dar nu era nici o problema nici o boala nu-i putea atinge. Vroia sa-i dea si ei o tigara, erau din foite de menta si nu din tutun. Vroia sa-i dea ceva cu care sa se amuze in lipsa lui daca va fi nevoie sa lipsesasca, nu vroia sa o amestece in afacerile lui.
Scoase o tigara i-o intinse dar nici nu apuca sa ajunga pana in fata ei cu tigara caci mana ii fusese spulberata de deasupra cotului.................................In camera aparuse o creatura magica, un Farouk, un demon din lumea lui care era un pistolar excelent. Stia ca ceva de genul asta se va intampla, spera sa nu fie amestecata si Deea in, greselile lui, nu stia de ce aparuse Van'Gul Rethons. El nu era prea bun la gasit oameni si mai ales nu era deloc usor sa gasesti ultima creatura dintr-o specie mai ales ca se mascase dar nou nascuta Deea era usor de identificat. Ea era destul de slaba dar abilitatea defensiva a parului ei era puternica, il iubea pe Roland si asta era de ajuns, puterea nou-nascutilor era aproape infinita, a lui era limitata la cata ura asimilase. Deea se infurie, asa ceva nu era in avantajul lui Van'Gul, un nou-nascut Ashcroft putea distruge planeta intreaga daca se infuria. Parul ei se ridica, se transformase in niste coase imense, Deea le manuia cu o eleganta extraordinara. Van'Gul, incepu sa traga dar secerile ii respingeau toate gloantele, ceea ce facea el era absolut inutil, Ajunsa aproape de el ii secera mana si pistolul cazu pe jos, gatul a fost urmatorul secerat, sangele ii acuperise tot corpul din cap pana in picoare era plina de sang, ma rog aproape. Deea se pregatea sa iasa pe usa, era grav, daca iesi nu mai putea sa o opreasca trebuia sa rupa toate sigiliile magice facute de Reagan ca sa o poata opri. Fugise catre ea si aprinse o tigara, trase un fum adanc si lung din ea o arunca cat colo, o prinse pe Deea si incerca sa o sarute dar in loc de asta ii sufla tot fumul in jos pe gat, menta neutraliza Blood-craze. Deea incepu sa tuseasca si isi revenise din nebunie..........................Realiza ca era plina de sange ala mort si coasele din mainile ei se preschimbara iar in par normal dar si acela insangerat. Roland era socat dar se duse la ea si incepu sa o curete de sangele de pe fata, in sarutari delicate curata tot sangele de pe fata ei.......................cand termina de pe fata continua in fos pe gat apoi palmele............................rochita e pe ea i-o dadu jos si facuse dintr0o patura care aparuse din neant o fusta solida si din matasea, si ea aparuta din nimic ii facuse o bluzita. Totul fusese facut de suvitele sale de par........Mana sa stanga era inca distrusa............,numai Deea avea acum puterea sa-i vindece mana..................Ultimul lucru pe care il facuse inainte sa ia loc pe canapea fu sa ridice pistolul lui Van'Gul si il baga si pe acela in buzunar........................O chema pe Deea la el.............................ea fiind inca socata se misca tremurand pana la el.........................................O aseza la el in poala................ Imi pare rau ca a trebuit sa se intample asa ce va fara ca sa te previn, sunt vanat de oamneni lumii asteia deoarece eu contrazic existenta aceasta........................................ceea ce ai patit tu se numeste Blood-craze sau setea-sangelui, cand m-ai vazut ranit, te-ai infuriat si l-ai ucis pe Van'Gul, de cativa ani ma chinui sa scap de el, era pe urmele tale de 2 ani dar l-am tinut mereu pe urma mea si l-am tras departe de drumul tau..........................imi pare totusi bine ca ti-am inteles si puterile, tu ai coasa si eu katana................................Fiecare Ashcroft are o abilitate speciala, o arma specifica, o putere neobisnuita, a mea este duplicatul, pot copia orice abilitate pe care o intalnesc, si tu o ai pentru ca esti parte din mine dar nu stiin sa o folosesti inca, e foarte simpla dar nu vreau sa te chinui cu alte lucrui mai dureroase decat ce ai patit................................ Ia o tigara de menta, rasa noastra e calmata de fumul de menta, sper sa nu te deranjeze ca prima data cand te-am fortat dar ma temeam pentru viitorul tau. nu puteam sa te opresc. Am ceva sa te mai rog............................. Se apropie de fata ei si o saruta, era un sarut mult mai lung decat celelalte, mult mai intens, era maximul tangibil al saruturilor lor, in timp ce o saruta mana lui se regenera incet dar sigur.......................sarutul continua pana cand isi regenara mana complet............................ Lua o tigara i-o aseza Deei intre buze si i-o aprinse. Deea trase usor la inceput apoi se relaxa de tot si il lasa pe roland sa se joace in parul ei. Ii placea soiul asta de tigara, era buna, nu era ca cele normale de la care te ustura gatul asta e\avea un gust dulceag si foarte putin mentolat.......................Era amestecul special pentru Deea, il creease prin magie, avea pe langa menta si frunze de cires . Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|