Dispare Dragostea
|
07 Jun 2009, 23:17
|||
|
|||
Roland isi dadu seama ca ceea ce facuse era o incercare disperata si ca fusese egois dar nu ii parea deloc rau.........................Fata il intrebase de ce se considera asa de rau.........................Stia ca adevarul ar fi socat-o dar merita toate acestea dupa cate belele avuse din cauza lui.......................Trebuia sa-i spuna totul si ar fi facut-o cu placere daca ar fi stiut cu siguranta rezultatul, daca ar fi stiut sigur ce s-ar fi putut intampla. Ce era el, rasa lor, ce facuse el.......Astea erau toate intrebarile........................Fata avea putere si vroia sa-l protejeze..................Nu vroia sa fie mereu protejata........................Vroia sa stie ce devenise..............................Legatura lor il obliga sa-i raspunda la intrebarile astea.
Suntem ultimi dintr-o rasa antica de demoni inter-dimensionali, rasa sa numeste Ashcroft...................In trecut ti-am precizat numele meu adevarat.................Satis D. Ashcroft...................D-ul vinr de la Devil sau drac sau demon, numele meu este o anagrama de la sista...................................Cand venea vorba de un asasinat sau un macel cineva din rasa Ashcroft era angajat...................................Am ucis, rasa mea cel putin, multe creaturi, multe lumi, rasa mea a fost special conceputa pentru genocid, noi nu aveam emotii eram conceputi fara asa ceva.................................eu am iesit gresir eram putin trist cand ma chemau pe mine sa fac ceva.....................fiind tanar faceam doar munca de birou..............................indosariam si atat.........................La un moment dat am citit un dosar asta m-a facut sa inebunesc parul mi s-a transformat in katane si i-am ucis pe toti, toti cei care angajasera vreodata un Ashcroft sunt morti de rasa mea nu se mai stie nimic.....................Doar Kabaly stiu ceva, ei au fost pusi sa ne vaneze, mai exact sa ma vaneze pe mine fiind ultimul........................Vorbesc despre rasa noastra ca si tu esti ca si mine acum doar ca tu ai renascut in rasa Ashcroft asa ca aduci cu tine sentimentele umane........................Tu esti cea mai apropiata de a fi umana dar acuma ai si puterile intunericului si ale luminii, tu esti echilibrul perfect dintre lumina si intuneric. Lumina te face buna, iti permite sa ai sentimente totusi intunericul este cel care te face nemuritoare si eterna in existenta ta. Altceva nu stiu ce as mai putea sa-ti explic acum................Mi-am amintit de ce mi-e frica pentru tine.........................Nu esti ceva ce a mai existat, nimic precum esti tu nu a mai existat nu stiu ce se poate intampla poti sa-ti pierzi umanitatea si sa fii consumata de intuneric dar de asta ma ocup eu sau poti pierde nemurirea data de intuneric.........................Ambele cazuri is nasoale si de aceea ma tem pentru tine. Eu pot face tot ce face un vrajitor si un Ashcroft si tu la fel dar la tine e invers de felul in care am luat nastere eu...................Eu am devenit din Ashcroft, om..........................Stai putin vreau sa te rog sa reciti o incantatie...............................S-ar putea sa-ti ofere ceva special................Daca nu te superi.........................................Uite Scoate din buzunar o hartie pe care scria o vraja, cu niste caractere ciudate, dedesubt era si scrisa in romana...............................Reverto! Humanitas! Formateias!............................Exact asta scria........................Daca functiona atunci ea ar fi devenit din nou umana si intunericul ar fi fost sigilat cum era si la el. Ar fi fost excelent, ea ar fi fost ca si el, libera de frica. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|