In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
08 Jun 2009, 14:31
|||
|
|||
Reagan vedea triplu. Vedea o fata oarecum familiara dar alaturi... nu cunostea persoana de langa ea. Apoi ultimele 30 de minute i se derulara in fata ei. Totusi nu reusea sa inteleaga. Il lua pe Roland de mana si il trase catre coridoarele pe care l vazuse doar azi. Voia sa ii zica de ceea ce i se intamplase.
"Am gasit aici un coridor" zise Reagan si ii arata coridorul de langa armura de aur "si pe acesta si acesta..." si continua sa ii arate toate coridoarele pe care nu le mai vazeuse. "Hmm..." spuse Rol... "Coridoare deschise de zana telepatica cred... Ce fel de zana esti?" "Sunt.. nu stiu sigur.... controlez gandurile oamenilor, transmit mesaje telepatice... asta fac cel mai bine..." "Tu ai deschis coridoarele... in mod involuntar.. se deschid de zanele telepatice o data la 100 de ani. Ultima oara s-a intamplat in 1909..." Reagan se gandi la coridoare.. se gandi sa dispara... Aestea disparura... Apoi se gandi sa apara. Acestea aparura. "Pot sa o fac si in mod voluntar... se mai intampla?" "Pai... poate esti zana cu mai multe puteri... ce zana a fost mama ta?" "Zana... Regina zanelor" "Mda... cred..." "Ce?" "Ca esti una din zanele foarte puternice... nu puteai sa imi dai forma umana altfel..." "Si mai ce?"intreba Reagan si astepta raspunsul. ooc: nu te deranjeaza ca spun Rol in loc de Roland, nu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 17,877 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,796 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |