Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
08 Jun 2009, 19:59
Hermione statea nemiscata.Nici un musc nu i se misca si nici nu respira.Stia ce s-ar putea intampla cu fetele acum...cand poarta spre lumea lor s-a inchis.Nu mai aveau mult timp.Nu stia cum sa explice sau cum sa ii spuna lui Mary asa ca prefera sa taca.
Nu stia daca sa intre sau sa plece impreuna cu Mary spre alt loc din castel,insa orice decizie ar fi luat muschii nu o mai ascultau.
"Hermione,ce s-a intamplat?"auzi vocea lui Mary undeva departe.Inca era prinsa in gandurile sale,dar raspunse cu voce tremuranda:
"Daca nu ne intoarcem repede,nu stiu ce se va intampla cu noi."
"Nimic.Stiu la ce te gandesti,dar totusi daca poarta se deschide pana ne nastem noi nu cred ca timpul de va afecta fizic in vreun fel."spuse Mary nesigura.

"Deci sa recapitulamHappywideumbledore ti-a spus ca inca nu au gasit medalionul,Snape insa l-a gasit si a inchis poarta prin care noi am fi putut ajunge in timpul nostru.Lucrurile ar putea merge mai rau de atat?"spuse Hermione putin mai tare.
Erau in Camera Necesitatii,stand pe niste fotolii foarte confortabile cu mii de carti despre timp in spate.
"Calmeaza-te,Hermione!Nu tu erai cea mai optimista dintre noi?Vom gasi o solutie!Sper..."spuse Mary incet.
"Ne va lua saptamani pana vom gasi ceva concret prin aceste carti.Nu exista vreo....."spuse Hermione,dar se opri cand auzi o bataie in usa.
"Ce ciudat!Nimeni nu poate deschide aceasta camera daca este cineva in ea."spuse Mary in soapte.
Hermione se duse si deschise usa grea de lemn.Dincolo de usa erau McGonagall si Dumbledore.Hermione si Mary rasuflara usurate.
"Avem vesti!"spuse Hermione nerabdatoare.
"Si noi!"spuse Dumbledore la fel de nerabdator."Incepeti voi!"
"Snape a gasit medalionul si impreuna cu Lily a inchis poarta catre lumea nostra."spuse Mary.
"Noi am descoperit o vraja care v-ar putea duce de unde veniti.Dar trebuie sa va doriti asta mai presus de orice."spuse McGonagall.
"Mai punem la indoiala?"intreba Mary ironica.
"Exista insa o problema....Este si o vraja si o potiune.Potiunea trebuie facuta intr-un ceaun de argint pur.Vraja o vom face eu,doamna McGonagall si domnul de Istoria Magiei.Ceaunul este pazit de o creatura ciudata si feroce...trebuie sa aveti curaj nemaivazut,nervi de otel,vointa de nastavilit si o dorinta arzatoare de al lua."spuse Dumbledore hotarat.
"De ce am impresia ca suntem intr-o carte de aventura cu printi,printese si balauri?"intreba Hermione ironic.Deja devenea nervoasa.
"Nu vor fi probleme cu vointa dorinta si nervii,dar curajul."spuse Mary.
"Curajul se naste din frica.Daca va doriti cu adevarat il veti lua."spuse Dumbledore bland.
"Deci unde este aceasta camera?"intreba Hermione hotarata.
"La subsol se afla un tunel necunoscut care se deschide doar printr-o vraja facuta de mine.Va voi deschide poarta,iar voi va veti duce.Ceaunul nu se poate lua cu vraja de chemare,trebuie sa luptati pentru el."le explica Dumbledore.
Fetele iesira impreuna cu cei doi profesori din Camera Necesitatii si se dusera la subsol.Stiau ca daca esueaza in aceasta posibila ultima misiune ar putea muri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Hermione McGonagall - 08 Jun 2009, 19:59