Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
10 Jun 2009, 01:18
Ceea ce zise Reagan era adevarat, dar ce nu stia ea era ca nu functiona decat la zane de rang superior si la creaturi angelice............................Asta era schepsisul, numai pentru fiinte bune avea acest rol, el il modificase creand o dimensiune paralela. Reagan nu intelegea nimic..............................faptul ca el nu inebunise in aceasta lume, ca nu devenise un asasin, ca isi pastrase emotiile pe care le descoperise si care i-au fost dezvaluite se datorau cuiva...........................Unei imparatese care pierduse dintr-un incident nefericit...............................faimoasa garda imperiala a zanelor in castelul Hogwarts..........................Era singura rugaminte pe care o avuse acea zana dupa ce el ii jurase ca va fi pe veci indatorat zanelor, mai exact zanelor bune. Jurase si ca va proteja lumea de zanele rele...............

Reagan.............presupun ca nu stiai ca nu le poti cotrola decat atunci cand exista un risc la existenta ta prin preajma.......................permite-mi sa-ti demonstrez.............................acum le poti face sa se miste pentru ca in mintea mea circula gandul de a te rani.....................................Dar, daca ma gandesc..........................spre exemplu ca tin la tine.............................sau ca iti sunt loial................................Privestele cum pleaca pe la locurile lor...............................Poti sa recuperezi garzile.............................Pentru asta ai nevoie de mine....................................Daca vrei sa ne teleportam de aici pana la castelul imperial..............................O pot face, e chiaar foarte usor....................Deschid portalul catre camera principala si gata....................Ma gandesc la faptul ca vreau sa te ucid..........Tu teci prin portal acompaniata de garda, pusa sa te protejeze, si o lasi acolo..........................Pentru asta trebuie sa fiu demon. Ca sa stii sigiliile, oricat de numeroase nu vor putea tine la nesfarsit stii asta..........................Multumita tie le pot reinnoi, le pot frange si cread din nou....................Cu ajutorul tau, sunt si mai dator zanelor....................Mai mult ca inainte.

Roland isi preschimba mana, apoi tot corpul. Devanise iarasi ca inainte, arata straniu dar nu monstruos, era standardul normalitatii pentru lumea sa..............................................Deschise un portal si o conduse pe Reagan catre el..............................Garzile venira sa o acompanieze in prezenta unui demon..............

Trecura prin portal......................Corpul lui Roland devenise complet uman, intunericul exista sub forma tatuajului, imposibil de eliminat decat in lumea aceea pe care ar fi distrus-o cu intunericul sau..................Ceea ce realizase dupa ce a ajuns in castel a fost ca armurile s-au grupat si respectiv asezat la locurile lor.

Stii ca acel oandantiv nu functioneaza la fel pentru orice fel de creatura.....................Oh da si parintii tai de fapt...............................cum sa-ti zic eu.......................................Ei doi au fost atacati de o ruda de a mea care fusese angajata sa-i omoare.............................Stii ce se intampla cu o zana dace e fortata sa bea sange de-al meu.....................................Devine nemuritoare..................Eterna dar va suferi chinur nemiloase toata viata.....................Parintii tai au fost singurii care i-au rezistat fratelui meu, Asta insemna ca ei erau mai puternici decat sunt eu acum............................Daca fratemiu s-a taiat la palma cu o arma si apoi i-a zgariat e clar de ce eu am fost nevoit sa-i ucid............................Nimic nu poate modifica acea transformare...........................Nimic inafara de sange de Barakugen......................O creatura angelica, anuleaza existenta intunericului din orice loc de pe planeta.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Roland Delaney - 10 Jun 2009, 01:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,647 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,574 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan