In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
10 Jun 2009, 12:53
|||
|
|||
Reagan se simtea in pericol.Voia sa aiba mai multa protectie, asa ca ii zise lui Roland : "Da-mi medalionul. Acum!". Reagan avusese o voce poruncitoare. Roland ii dadu medalionul imediat. Stia de ce era in stare o zana. Stia ca Reaagn era mai puternica decat orice zana.
Sala in care ajunsesera era goala. "E cu protectie anti-demoni?" "Nu cred. M-as evapora altfel." "Nu. Nu te-ai evapora. Esti deja prea uman ca sa mai fii considera demon de aceste vraji. Acesta e palatul zanelor? Si sa stii ca unele zane se pot teleporta..." . Terminand ultima propozitie Reagan disparu si aparu in alt loc, si apoi in alt loc. "Hmmm.... Magia zanelor... mai cartea ceea la tine?" "Da. Uite aici. Hlemtus!". Cartea care parea cand o scoase din buzunar un memorator deveni aacum mare, ca si atunci cand o luase din biblioteca. "Pagina 564 parca... " zise Roland. "Mda..." raspunse Reag in timp ce deschidea acolo cartea. "Zanele ce se teleporteaza... Cred ca aici trebuia... 'Sunt cazuri rare cand zanele se pot teleporta, iar mereu cele de rang imperial o pot face. Au fost numai cinci zane de rand care se puteau teleporta si acestea o puteau face numai in raza lor vizuala.' Hmmm... Nu e de mirare ca ma pot teleporta, nu?" zise Reagan. "Si garda.. e sub un blsetem... il simt deaorece am medalionul. As putea incerca sa il ridic." Reagan isi facu mainile caus. Murmura ceva incet iar in maini ii aparu o sfera de energie. O arunca parca ar fi fost o minge. Aceasta nimeri in gardianul care parea ca conduce restul garzilor. Garzile devenira invaluite de ceata. Apoi ceata disparu iar garzile parura la fel. Cu exceptia blestemului. Reagan nu il mai simtea. Medalionul ei si al lui Roland se unisera. Nu ea voise. Asta era natura lor. Veneau dintr-un intreg si au devenit tot un intreg. Apoi pot fi separate si iar unite... marindu-si mereu puterea. "Nu aveam dreptate? Garzi, aliniati-va!" Garzile se aliniara in sir indian. "Garzi, faceti ocolul salii si omorati orice creatura care nu e bine venita!" Garzile se conformara. Gasisera un soarece intunecat, iar apoi, cand sa il omoare pe Roland Reagan opri garzile si le zise:"Roland este mereu binevenit!" "Am avut dreptate..." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 16,621 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,573 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |