In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
10 Jun 2009, 23:52
|||
|
|||
Teleportare, de asta stia, nu-i zisese lui Reagan, vroia ca ea sa descopere singura.................Ceva despre medalionul acela ea nu stia............................Medalionul acela il avea de la un faurar Dwarf care il primise de la rasa elfilor. Avea o istorie lunga medalionul acela, foarte linga peste 1000 de ani implicau existenta lui. Elful il furase de la zane si il daduse dwarfului pt a fi modificat, inainte sa termine de modificat maedalionul, elful care il adusese a fost ucis pentru furt............................Dwarful a pastrat cu sfintenie secretul.........Nu a spus nimani.....................Pana in ziua in care l-a intalnit pe Roland..............................Roland a citit in mintea dwarfului ca avea un pandantiv, cand l-a luat mana lui dreapta s-a decompus imediat.........Dupa anumite incantatii s-a transformat intr-o dimensiune paralele in interiorul careia se manifestau efectele...........................Eros era creatura formata in acea lume....................Era idealul binelui nefiind capabila de a avea vre-un sentiment ce nu era bun.
Toate lucrurile astea le aflase si Reagan, doar era telepatica, el nu-si inchise mintea, gandise intr-o limba umana, in consecinta Reagan ar fi trebuit sa inteleaga. Presupun ca intelegi acum originea medalionului,protectia anti-demon nu e cum o interpretasem eu mainaninte, e protectie impotriva efectelor primare, are si dezavantaje....................Adica fara pandantivul asta nu poti dezvolta destula putere pentru anumite vraji..........................Vraja de transformare e slaba............................Daca vrei o vraja puternica.......................Uite aici...............................Crearea unei lumi............................Si anularea mortii....................Crearea unei fiinte vii din nimic.............................................Ce mai era...............................Ah da preferata mea transformarea planetara.............................................Poti transforma o rasa intreaga de pe o planeta modificand caracteristici specifice................................................... Vreau sa-ti arat ceva in castelul acesta, ceva ce regina, aceea ce m-a rugat sa recuperez garda, mi-a oferit pentru a putea deveni om si sa eliberez lumea mea de ura, de nevoia de ura..........................Ai zis ca te poti teleporta da..........................Si eu o pot face chiar si cu mai multe persoane alaturi.........Garzile pot veni si ele, chiar doresc sa ma ajute....................... Garzi prin puterea asupra joastra pe care mi-a dat-o regina Resperiona, va cer sa venit langa mine.................................Ok ia ceva timp nu am putere de control asa de mare, mai ales in preajma ta. Nu te pot lasa sa incerci sa ne teleportezi tu deoarece regina a creeat camera numa pentru mine. Eu, si numai eu, pot deschide usile, mai exact sa deschid portalul catre acel loc....................... Se duse langa Reagan, garzile venira langa el si se teleportase intr-o camera, cu peretii mov, cu desene tribale albastre. In fata lor era un panou de sticla....................Ii ceru lui Reagan sa isi tina garzile la distanta, ordinul pe care li l-a dat ea a fost executat imediat...............................Ii comunicase lui Reagan ca nu putea deschide usile fara a se folosi de toata puterea sa intunecata...................Numai el era capabil sa deschida acea usa............................Se transformase complet eliberand sigiliile la maxim. Era destul ca sa deschida usile, si indeajuns de putin ca sa nu se deschida si sa se anuleze vraja...... Cand a atins panoul de sticla, pe acesta au aparut numeroase simboluri, combinatia era problema. cea corecta deschidea usa..cea gresita adauga un nou strat de protectie. Bine ca numele reginei care ii oferise acel spatiu era identic cu parola...........................Tasta numele reginei...............apoi usa de sticla se facu precum o pudra, Roland calca in ea si o asimila...........Acea usa era facuta din intuneric si in intuneric trebuia sa se intoarca, exact cum facuse. Bine ai venit in.........................Laborator trebuie sa-i zic nu................Deci bine ai venit in laboratorul meu.................( cough, cough )...............................E bine ca avem o tona de praf acuma nu???............Tot nu era curat aici si inci ordine mai am si praf...........................La naiba................Sarazin! Selenium! Rosleta!.................Asta ar trebui sa rezolve praful si problema faptului ca vreau sa redevin uman........... Dupa ce rostise vraja tot praful se adunase in palma lui, era o sfera perfecta din pamant, il solidificase de fapt, acum fiind piatra................Redevenind uman scoase dintr-un sertar o carte, un laptop magic.....................Era foarte performant totul din el era modificat prin magie...................Cartea continea cateva vraji speciale de-ale zanelor...........................Se uita putin in ea si gasise cele mai dificile vraji, cele care cereau existenta pandantivului................... Imi amintisem de consecintele magice ale pandantivului........................Daca nu-l ai nu poti face nici o vraja din cartea asta.......................Ei bine la demoni, sau orice alta creatura intunecata, opreste orice vraja puternica...................Pandantivul consuma intunericul dintr-o persoana.........................Daca esti om si ai ganduri, nu prea bune, dupa ce porti pandantivul, nu le pierzi de tot dar vor fi inhibate. Stopate pana devii din nou rau..........................Prima data nu fusese atins de mult timp, in primul rand, in al doilea eu eram alcatuit din intuneric si atat.............................De aceea mi-a distrus mana...............Mai sunt si alte cateva consecinte...........................Mai severe pentru demoni sau creaturi ale intunericului.....................Nu vreau sa ti le expun ca sunt prea dureroase.......................Sa zicem doar ca daca ai fi intunecata si ai sti, ai alege moartea peste aia..... Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 16,778 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,582 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |