Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 11:17
Reagan se uita inca mirata in "laboratorul" acela. Ascultase cu jumatate de ureche ce zisese Roland.
"Ba pardon"spuse Reagan care inca se mai gandea la replica lui Roland in care zicea de camera creata numai pentru el ... "Orice carmera creata de zana de rang Imperial poate fi folosita de oricee alta zana de rang Imperial. Magia zanelor pagina 367. Citesc din ea in fiecare seeara, de cam o saptamana. Hai sa iti arat." Cand iesira din camera aceasta se sigila la loc, ca la inceput. Reagan atinse usor sigiliul cu mana. Acesta disparu. Langa locul pentru intreoducereaa parolei era putin spatiu liber. Atinse iarasi cu mana si usa se deschise."Am avut o idee buna sa citesc Magia zanelor pe post de lectura de seara, nu?"
"Mda..." raspunse Roland morocanos. De ce trebuia Reagan sa ii arate mereu ca ea o poate face mai usor?
"Poti sa faci camera sa se umple de praf la loc? Poate chiar putin mai mult ca la inceput." ii zise Reagan lui Roland in timp ce resigila usa.
Roland nu mai dadu raspunsu si murmura o incantatie. Camera era acum plina de praf. Reagan atinse usor interiorul cercului bleu din mijlocul camerei. Apoi zise in gand ce voia sa se intample cu camera. Praful disparu.
"Nu am nevoie de incantatii. Pot sa o umplu de praf la loc. Trebuia numai sa imi las usor urma de magie. Cum ar veni amprenta."
Reagan Se mai uita putin la camera. Totul parea cam vechi. Atinse din nou in interirul cercului albastru si ceru ca toate lucrurile din camera sa fie noi.
"Castelul e al zanelor Imperiale. I-am citit secretele in sectiunea din biblioteca vizibila numai zanelor. Dar se poate intre si cu parola. Nu numai cu magie a zanelor. Si cartea aceea... care o aveai in mana... nu vrei sa mi-o dai putin?"
Roland ezita la inceput, dar i-o dadu. Reagan dadu pandantivul jos."Hmmm.... o vraja grea, dar acre nu are consecinte..." gandi Jenelle cu voce tare. "Aha... aici..."zise Reagan cand ajunses la pagina 145. "Ce zici sa iti arat o vraja care ar fi domeniul spiridusilor, nu al zanelor, facuta fara pandantiv?"
"Amprentus Jolov !" In fata lor aparu foc de spiridus. Nu ardea obiecte dar ardea fiinte. "Lamptud Hroim !" aparu o broasca langa ei. Reagan o arunca in foc.
"Nu i-am facut rau broastei. oricum fusese creata pentru asta. Tot vraja de-a spiridusilor. Am gasit-o din intamplare in sectorul zanelor. De la biblioteca."
'Hmmmm.... puternica zana...." gandi Roland.
"Ia-ma de mana. Strans!" zise Reagan. Roland incerca sa afle motivul. Dar nu reusi.
Disparura din palatul Imperial. Erau iar in Sala Armurilor. Roland vru sa deschida din nou acel portal. Dar nici nu reusi sa se elibereze ca erau din nou in palat.
"Stii prea putin despre zane la cei 7 895 de ani ai tai. Si stii sa modifici destinul altei persoane? Eu deja am modificat destinul unei broaste. Am facut-o sa treiasca de trei ori mai mult." zise Reagan chicotind.
"Si ai facut rau ca nu ti-ai izolat partea despre efectele medalionului din minte. Nu ai realizat cand am citit, nu? Ma asteptam... si apropo de modificarea destinului... acea vraja te-a transformat in fiinta semi-umana. Cam peste cinci minute ar fi fost progremat sa mori daca nu o faceam. Si cu ajutorul medalionului pot distruge intunericul din tine. Sa las numai cat e normal la o persoana..." zise Reagan.
"Si daca voiai sa stii cand am copiat medalionul am distrus partea care genereaza... hm... sa le zicem efecte secundare... "

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Katya Sokorov - 11 Jun 2009, 11:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,641 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,574 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan