Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 12:35
Roland facea pe prostul de la bun inceput, faptul ca era morocanos era felul lui de a felicita pe cineva cand era mai bun, sau la fel de bun, ca el. Era atipic, nu ii placea sa fie prea emotiv, nu stia cum sa isi controleze anumite emotii, era destul de dificil sa ai de a face cu ele. Se hotar sa renunte la sarada anterioara, isi va juca toate cartile pe fata, nu avea nimic de pierdut, pentru el moartea insemna doar pierderea trupului in lumea asta.....

Reagan, am ceva sa-ti zic, adevarul despre vraja aceea. Cand ai facut sigiliile, nu stii ca o parte din energia intunecata a mea ti-a revenit tie.............Acum si tu ai energie intunecata, pe langa cea de zana, in tine. Vrajile pentru camera mea se pot face numai cu magie intunecata.................Tu avand forta energetica intunecata te-ai folosit de ea pentru a face sigiliile sa dispara.........................Regina ce mi-a oferit camera a facut in asa fel incat eu si o zana care folosea, sau avea, energie intunecata sa o poata deschide, creaturile intunericului ar fi putu ajunge aici, parola era singurul lucru care le oprea, panoul si tot locul acesta a simtit ca esti noua regina azanelor, de aceea te-a primit cu bratele deschise..............

Tu stiai ceva despre zane ce eu cunosteam de foarte mult timp.................Puteti folosi magie de orice fel deoarece magia voastra e neutra din punct de vedere rasial...........Ceea ce inseamna ca orice ati face, magie de-a elfilor, gnomilor, dwarfilor, sau orice alta, ar functiona, nu aveti tangenta cu inhibitorii rasial, la voi nu exista.......................Doar magia intunecata cere folosirea unui generator intunecat, adica o fiinta a intunericului ale carei puteri sa le folositi..............................

Cartea aceea am citit-o, vreau sa par prost ca sa nu ma dau de gol, cu vrajile din acea carte nu ma poti opri deloc.................

Stii am niste carti in care apar toate vrajile ce pot fi facute de o persoana, daca persoana respectiva e in contact cu ele, ai bine in carte va aparea tot ce poate face ea din punct de vedere magic............ Uite cartea mea.....................

Scoate din buzunar o carte, era foarte mica, in momentul in care isi transforma mana dreapta si o atinge, dupa ce o lasase pe podea, se face imensa, groasa cat doua laturi de palma si cam cat o foaie a3.)

Asta e cartea mea de vraji, dupa cum vezi e destul de mare, chiar si pentru un demon,multumita tie pot face si vraji umane................Nu is prea utile multe dintre ele..............Eh in fine, atinge-o si tu sa vedem ce iese.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Roland Delaney - 11 Jun 2009, 12:35

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,721 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,580 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan