Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 15:38
ROland nu era deloc uimit, vraja consumase 17% la suta din intuneric pentru a fi facuta..............Creea o limita a intunericului de 5%, era destul de putin pentru el, dar 5% al lui insemna un cam, 2000% din puterea totala a 5 zane imperiale, era foarte mult aritmetic vorbind, practic era extrem de putin. 5% din energia lui ar fi alimentat intreaga planeta cu energie, incontinuu toti consumatorii energetici aprinsi, pentru 10 ani.

E simplu era energia mea, cea cu care ecest loc a fost creat, si energia unei descendente a reginei care a creat acest loc, este si mai simplu de ce pentru ca tu fici parte din acest loc si el face parte din tine, eu exist ca baza a sa eu stau la baza existentei lui si il controlez pana intr-un anumit punct insa tu il poti modifica oricum doresti...................

E un loc.................al zanelor, tu esti zana deci pe tine te recunoaste cu control deplin asupra lui pe mine ma lasa sa intru si sa exist dar nu-mi da voie sa-l modific, dimensiune si altele, imi sunt inaccesibile mie..................E foarte simplu..............

Se aseza pe un scaun si scase o carte, Anarhia, acela era numele scris pe ea........................Era o istorie a lumii lui...............O deschise si rupse toate paginile din ea, le arunca in soba si le aprinse cu o flacara magica mov.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Roland Delaney - 11 Jun 2009, 15:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,630 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,574 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan