Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 20:05
"De ce? De ce arunci cartea?" Reagan era hotarata sa salveze cartea. "Anarhia... istoria lumii tale... poate sa fie folositoare!"
Reagan incerca sa foloseasca o incantatie ca sa refaca cartea. Din foc aparura cateva pagini innegrite. Acestea devenira albe. In fiecare secunda venira din ce in ce mai multe pagini. Acestea se unira si venira inapoi in coperta. "Minimus!" Cartea se facu destul de mica ca sa incapa in buzunar. Reagan o baga rapid. Buzunarul era si marit cu un farmec, deci incapeau cam douazeci de carti acolo. 'Incape perfect'. Gandi reagan si scoase cartea si se uita in ea.
Gasi o pagina interesanta.
'Pandantivele Dwarfilor

In lumea lor, Dwarfii au mai multe tipuri de pandantive. Cel mai important este Pandantivul multiplicator de putere. Acesta mareste puterea de cam 20 de ori pentru zanele de rang superior si le ofera protectie. Altor fiinte le ofera protectie si puteri suplimentare, dar fara marirea proportiei puterilor. Acestea au consecinte asupra fiintelor intunecate. Pandantivele furate pot arde persoanele care le poarta. La fel si pandantivele care au fost primite de pesoana gresita.'
Reagan ii zise lui Roland: "Pandantivul. Da-l repede jos. Uite ce scrie aici."
Pandantivul era un blestem. Elful acela se intorsese ca fantoma si blestemase pandantivul. Nu numai ca ii putea arde de vii pe cei doi, dar putea sa ii supuna la chinuri ingrozitoare.

"Pandantivul iti marea energia intunecata. Atunci cand ai fi ajuns la punctul maxim de energie ai fi patit asta. Dar vraja mea a diminuat energia intunecata. De aceea tu nu ai murit acum cateva minute. Vraja aceasta care am facut-o eu acum cateva minute ar consuma, cum ai zis, 17% din energia intunecata din persoana care o face. De ce nu incerci?"

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Katya Sokorov - 11 Jun 2009, 20:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 17,650 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,745 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan