Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
12 Jun 2009, 09:42
"O data ce am inlocuit forma fizica putem sa mai facem alte modificari. Dupa parerea mea. Si da-mi cartea aceea! Daca nu mi-o dai, ma duc sa imi cumpar exemplarul de lux!". Pentru Reagan ea exemplarul de lux era captusit cu piele, paginile nu se faramitau niciodata si ramanea intact cam 2000 de ani. Reagan se ridica de pe scaunul pe care statuse. "Tu de acolo! Vreau exemplarul de lux al cartii Anarhia!"
Apoi intra in laborator. "Daca nu il gaseste gardianul ma duc sa vad daca gasesc la biblioteca. In Hogwarts."
"Vraja care am facut-o si eu cred ca te-ar aduce la destul de putina magie intunecata ca sa putem adauga magie alba. Gasesc eu un farmec.... trebuie sa gasesc ceva la Hogwarts sau in cartea ta... Sau sa-l intreb pe Flitwick..."
Reagan scapase cea mai simpla varianta. Castelul. Daca avea cartea, i-ar fi aparut in fata. Observa intr-un colt un teanca de carti. Raeagan mari buzunarul de cateva ori, micsora cartile si le puse in buzunar. Nu stia ce carti sunt. Le luase numai daca au nevoie.
Reagan scoase cartea Magia zanelor. Inca o data.
'Hmmm.... aducerea unei fiinte intunecate la statutul de fiinta normala... sau poate Anarhia... are secretele lumii lui...'

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Katya Sokorov - 12 Jun 2009, 09:42

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,793 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,583 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan