O noapte odioasa
12 Jun 2009, 16:14
Roland se enerva stia ca ea il va transforma inapoi, sau cel putin va incerca, cu un esec imens. Sanara mereu il oprea de la a se distra cum facuse mai demult cand inversase mintile ei si a unei prietene de-a ei. Mereu trebuia sa-i strice amuzamentul................Sanara party-pooper, nu intelesese niciodata de ce nimeni nu-l lasa sa se distreze facnd anumite vraji.

Vad Sanara ca tie iti place sa ma intrerupi mereu, nu pot sa fac si io misto de un fraier pentru cateva minuter ca ma procopsesc cu cineva care ma intrerupe si imi strica tot amuzamentul......................Chiar te urasc pentru asta, stii ce voi face.............................................Te voi transforma si pe tine............................Chiar asta voi face.....Recsum! Nerf! Amarethum!................Asa acum ar trebui sa fie bine

Vraja lui o transforma pe Sanara, cu foarte mare usurinta, deoarece nu era nevoie de bagheta pentru vrajile lui ci doar sa se gandeasca la persoana care este tinta......................Un fum negru o invalui pe Sanara................Ii facu parul foarte lung si roz hainele la fel iar culoarea pielii era crem, Hainele erau imposibil de dat jos..........................Deoarece se enervase foarte mult ii facuse haine bin plasa, pe tot corpul la fel, o plasa de sus pana jos si o vesta foarte permisiva vederii, o pereche de blugi care era chia sub fund taiata. Asa acum sigur se va simti bine, mai ales cu faptul ca ii marise sanii indeajuns de mult incat sa nu mai poata sa si-i readuca la dimensiunea naturala decat cu voia lui.

Ti-am zis si atunci si vad ca trebuie sa ma repet nu ma mai enerva, pot sa-ti fac foarte mult rau, nu vreau sa fac asta dar tu-mi fortezi mana.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O noapte odioasa - by HerArgus - 26 May 2009, 16:11
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 28 May 2009, 19:13
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 15:34
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 16:14
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 16:27
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 17:04
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 18:00
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 13 Jun 2009, 23:22
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 14 Jun 2009, 14:29