In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
12 Jun 2009, 21:14
|||
|
|||
"Ba da, are! Corpul tau se comporta ciudat la magia alba. Mereu cand stau aproape de tine am o senzatie ciudata... ca si cand magia mea, numai ea, fara ajutorul meu, ar vrea sa te infraga. Macar daca am incerca.... si nu ai deveni muritor... daca elimini din intunericul tau, puteril iti vor ramane, numai ca mai slabe. Si poate as putea face corpul tau compatibil cu magia albaai putea face aproape orice fel de vraji. Fara sa elimini din cele vechi."
Reagan simt ca ameteste. Nu mai vorbise de mult atata. Dupa ce ca trebuia sa isi stapaneasca si puterile sale. Atinse o trapa mica de langa ea si rosti, incet: "Apa." In fata ei aparu o sticluta de apa cu insemne regale. O deschise si apoi bau din ea. 'Apa e mai limpede... ca direct de la izvor' gandi Reagan. Dupa ce isi reveni, ii spuse lui Roland: "Parca ai zis ca eu apartin locului acesta deoarece eu sunt o zana imperiala, nu? Atunci nu pot sa imi prajesc creierii la propriu. Poate numai din cauza ca ar fi putin cam greu. Si cartea aceea.... daca as stii cum a aparut rasa ta... poate... te-as face mai uman decat esti. Sa fii cam ca orice om... numai... puterile sa iti ramana... putin mai slabe... si sa ai si magie alba. Numai ca vreau un pret ..." Roland devenit mirat, Reagan nu ii mai spusese niciodata sa iidea si ei ceva in schimb... " sa ma duci in locul mortiilor vii... sa o mai vad o data pe mama mea..." reagan vorbise prea mult. Era epuizata. Nu lua manusi. Puse mana pe suprafata panoului. Era calda, dar nu fierbinte. Nu avea energie electrica. Cel putin ea nu o putea simti. Mereu, mereu, Reagan se incapatana sa arate ca si ea poate. Ca si cand era mica, cand mama ei se antrena si o vedea incercand sa invinga ceva creat de ea, care semana a om, Reagan se juca cu o papusa. Uneori papusa lua foc, uneori se schimba in alte lucruri... magie involuntara, desigur. Oricum, Reagan voia sa dovedeasca ca acest castel va fi... ca si cum ar fi cunoscut pentru ea. Ii zise lui Roland "Eu ma duc sa explorez castelul." . Reagan intra pe o usa mai micuta. Aceasta era usa care dadea spre gradina. Il chemasi pe Roland. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 16,651 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,574 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |