Dubla festivitate.
|
13 Jun 2009, 04:18
|||
|
|||
Roland vroia sa mearga din nou la castel, isi dorea sa-si vada din nou locurile create de regina, locuri create pentru el de catre regine pe care o ajutase sa-si salveze familia de familia lui. Ceilalti di neamul sau vroiau, mai exact trebuiau, sa ucida toate zanele, nu stia de ce dar nu le-a permis, nu putea accepta ca niste fiinte asa de blande sa fie ucise, era contrar felului Ashcroft de a fi dar era minunat sa fie lucrurile asa..................Era splendid...............Era magnific deoarece acum isi gasise si el un loc caruia ii apartinea, un loc in care nu era trata ca un monstru lipsit de umanitate ci ca o fiinta normala, cat de normal putea fi el numit.
Sa stii nu este asa de greu de nimerit locul asta, chiar deloc greu, dimensiunea voastra e asa de calma, de pasnica incat mi-as dori sa nu mai plec de acolo, nu as vrea sa stau totusi sa mor acolo, acela e printre singurele locuri in care as vrea sa raman................... Te superi daca deschid eu portalul spre acea lume..................O regina zana mi-a dat un inel cu care pot face asta, chiar imi place acea lume a voastra, inca ceva sa stii poti sa calatoresti si direct la castel cu portalul deschis, pot sa controlezi si locul in care se va deschide in dimensiune cealalta portalul.................Da-mi voie sa-ti arat Scoase inelul deschise portalul concentrandu-se pe portile castelului, in fata sa aparu o oglinda magica, cel putin asta parea sa fie........Roland pasi prin ea tragand-o pe Sanara dupa el................. Vezi despre asta vorbeam............. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|