Dubla festivitate.
|
13 Jun 2009, 20:59
|||
|
|||
Sanara nu era prea multumita. Daca ar fi fost dupa Ragan s-ar fi putut teleporta la castel direct. Insa ar fi ajuns prea devreme si in al 2-lea rand ar fi evitat testele. Deja prin ce facuse Regan, evitasera probabil prima proba la care trebuia supusa.
-Reagan, trebuie sa iti mai aduc la cunostinta o data traditia noastra? nu putem sari peste timp. Credeam ca s-a inteles ca daca e interzis zborul e interzis si orice are viteza mai mare decat zborul. In acea dimensiune alba se formase un fum alb care forma o mica oglinda. In oglinda de fum se vedea camera tronului si regina pe tron. Se auzi vocea reginei care se auzea ca venind de undeva dar totodata de nicaieri. Regina o striga pe Reagan. Cand se apropie Reagan de rau, regina ii spuse: -Reagan, ai facut o mica gresala. Trebuie sa o asculti pe Sanara. Nu v-am chemat intamplator anul asta. Puteam sa va chem anul trecut sau anul viitor astfel evitand luna plina. Insa am ales ca prima proba care trebuie sa o infruntati, aceste vrajitoare. Pentru aceasta voi inhide temporar portile acestei dimensiuni albe si veti sta cateva ore, urmand ca la miezul noptii sa aterizati langa rau exact in mijlocul vrajitoarelor. Veti avea mai putine sanse de a scapa. Am decis sa va ingreunez astfel testul. Si nu numai pe acesta ci si pe urmatoarele. Desigur s-ar putea ca una dintre voi 2 sa nu mai ajunga niciodata la castel. Ar putea fi ucisa intr-una dintre aceste probe. Am pus si paza la castel incat nimeni nu mai are voie sa intre in castel pana pe 24, fara acordul meu. Insa daca respectati traditia s-ar putea sa va las pe amandoua sa traiti. Spuse Regina. Apoi fumul se risipi si ele ramasera in acea dimensiune unde nu se vedea absolut nimic. Totul in jur era alb si parca gol. Nu exista absolut nimic. Erau condamnate la plictiseala in acea dimensiune pentru cateva ore. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|