Dubla festivitate.
|
13 Jun 2009, 22:06
|||
|
|||
-A-ti trecut cu bine probele. Sunt mandra de voi. Insa acum va trebui sa ascultati cele 2 discursuri ale mele. Primul va fi cel pentru prima ocazie de azi, comemorarea incoronarii primei regine. Apoi al 2-lea va fi pentru a 2-a ocazie de azi, incoronarea lui Reagan. Desi m-ati cam pus serios pe ganduri. Ma mai gandesc intre timp daca sa ma retrag si Reagan sa fie incoronata direct regina sau va fi incoronata printesa pana cand eu nu voi mai fi, urmand sa preia tonul la vremea respectiva.
Cele 2 zane stateau in picioare in dreapota tronului la o distanta de 2 metri de tron, in pozitie drepti cu fata spre peretele opus si capul intors intr-o parte privind-o pe regina care se ridicase in picioare si statea langa tron cu discursurile in maini. Timp de 3 ore o tinu intr-o vorbarie continua, citind discursurile. Apoi in incheierea celui de-al 2-lea discurs spuse: -Pentru toate faptele ei bune si pentru ca si-a dovedit curajul mai ales riscandu-si viata pentru a da forma umana unui demon care in adancul sau are un strop de bunatate, in concluzie am hotarat ca eu sa ma retrag si Reagan sa fie incoronata noua regina a zanelor. Dupa cum se stie noua printesa sau regina, in ziua incoronarii trebuie sa aleaga noua sefa a garzii. Apoi in timp ce unele zane cantau imnul Regina ii dadu acceptul lui Reagan sa urce pe tron si isi dadu jos coroana punand-o pe capul lui Reagan. ooc: in privinta deciziei alegerii noii sefe a garzii am vb pe mess cu Reagan. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|