Dubla festivitate.
|
13 Jun 2009, 22:24
|||
|
|||
"Doresc ca noua sefa a garzii sa fie Sanara pentru ca ea respecta legile cu sfintenie si mi-a fost de mare ajutor!" Reagan scoase dintr-un sertar un lantisor de aur, cu un mic diamant.
"In caliate de noua sefa a garzii o sa primesti un nou lantisor aparator care indeplineste mai multe functii ca cel vechi!" spuse Reagan si il dadu Sanarei. Sanara il lua. Reagan mai zise: "Il denumesc ca functionar de grand inalt pe Satis Devil Ashcroft, caruia pe taramul nostru i se zice Roland Delaney. Acesta va avea datoria sa protejeze zanele!" T oate zanele prezente incepura sa susoteasca ingrijorate. Cum sa fie un demon funnctionar de grad inalt la palat? Reagan insa continua: "Toate acestea fiindca de cand il cunosc nu a facut niciun lucru rau si daca el nu era acum eu eram in aripa spitalului, cu capul spart si inca inconstienta, sau poate chiar nu as mai fi trait!". In acel moment zanele incepura sa susoteasca ca il admira pe Roland. "Si nu in ulimul rand, regina anterioara, matusa mea, imi va lua locul cand lipsesc deoarece in ultimii ani a condus regatul foarte bine. Altceva?" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|