O noapte odioasa
13 Jun 2009, 23:22
Roland ii schimbase sani, permanent de data asta.................Altceva avea Sanara acum diferit, pielea ei se deschise la culoare ceva mai mult, era putin mai palida..............Normal daca marise sanii trebuia sa fi marit si cantitatea de sange din corp, de aceea era ea acuma asa de palida.

Fiind palaida si cu sanii mai mari isi pierdu repede echilibrul imprastiindu-se................Aproape scuzati greseala caci spusele anterioare acum ar fi o minciuna, Roland a prins-o de fapt.

Ok scuze ca am uitat pana cand nu te adaptezi de tot cu marirea sanilor nu te vei simti prea bine, esti umpic palida, doar atat, stiu ce trebuia sa fac dar nu vreau sa risc, nu pe corpul tau cel putin, stai sa testez si la mine, sa vad......................A mers am reusit sa-mi maresc masa sanguina, adica sangele din corp......................Gata acum ar trebui sa ai culoarea normala si sa nu mai fii palida.

Posibilitatile magice ale lui roland erau multe...................Putea face dintr-un obiect un altul, din ceva, altceva, putea face lumi noi, putea creea din nimic ceva.....................

Nu stia ce avea de gand Sanara.........Ea vroia ceva special, orice ar fi putu insemna ceva special in conceptia lui stranie despre lume....................Absolut orice.

De plictiseala facu sa apara un fluture in palma sa, il privea cu interes avea aripile pictate axact ca un curcubeu, asa era.................Ii placea dar nu credea ca Sanara ar fi ost impresionata. Nici macar putin.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O noapte odioasa - by HerArgus - 26 May 2009, 16:11
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 28 May 2009, 19:13
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 15:34
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 16:14
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 16:27
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 17:04
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 12 Jun 2009, 18:00
Re: O noapte odioasa - by Roland Delaney - 13 Jun 2009, 23:22
Re: O noapte odioasa - by Sharma Sanara - 14 Jun 2009, 14:29