Dubla festivitate.
|
14 Jun 2009, 12:20
|||
|
|||
Fosta regina insa trimise o zana care sa le cheme pe toate zanele de la palat in sala de mese. Toate zanele de la palat se asezara la masa. In timpul mesei, Sanara se ridica in picioare, tinand in mana un pahar in care era suc natural.
-Traiasca noua regina, Trraiasca Reagan. Spuse toate zanele in cor, ciocnind paharele. Insa nu se putura bucura prea mult de aceste momente fericite. Una din zanele garsiene care pazeau un anumit obiectiv din regat, parasi postul, venind si dadu buzna la palat: (deoarece erau 2 zane pentru fiecare obiectiv, una din ele avea voie sa paraseasca postul insa doar pentru a comunica sefei de garda de la palat anumite urgente) O cauta pe noua sefa de garda, initial nestiind cine e apoi dupa ce afla, se duse catre Sanara si ii spuse: -Sanara, spiridusii iar au rapit una din zanele muncitoare pentru a deveni una din sclavele din haremul sultanului lor. -Of m-am saturat de spiridusii astia. Sunt ca tiganii de pe taramul oamenilor. nu au o tara a lor, sunt peste tot. I-as deporta eu ndeva pe o insula insa ne-ar sari in cap Asociatia SPAS. Vinovatii ii stiu. E vorba de spiridusii aurari. Singurul lucru pe care il putem face e sa il gasim pe cel care a rapit de data asta, sa eliberam zana si pe el sa il inchidem pe viata in temnita. De prevenirea altor fapte de acest gen nu putem chiar imediat insa cu timpul problema se va rezolva fara sa dam de banuit SPAS-ului. -Propun ca regina sa semneze un contract cu sultanul lor in care se va obliga ca in cativa ani sa se construiasca niste azile pentru spiridusii fara casa, pe o insula de la marginea regatului. Stim ca acea insula este plina de aur deci nu vor duce lipsa de nimic. In curand toti vor vrea sa mearga acolo. Cand vor fi toti acolo, cedam insula catre regatul vecin si astfel ne platim si datoria catre respectivul regat. Insa poate regina are idei mai bune. Spuse Sanara, referindu-se la Reagan. Apoi trimise ordin catre cateva gardiene sa caute si sa prinda spiridusul care rapise zana. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|