Dubla festivitate.
|
14 Jun 2009, 12:32
|||
|
|||
Cand zanele revenira, dupa putin timp, in conceptia lui Roland cel putin, acesta s-a transformat in demon, complet, a revenit la forma lui nativa. NU avea de gand sa se intample cava rau, Reagan probabil, iii citise gandurile si de aceea nu-l oprise, ceea ce facea el nu era o amenintare ci o cerere la adresa tuturor zanelor................Vroia sa le arata ambele sale forme fizicce.....................Vroia ca zanele sa stie cine le apare in fata ca sa le apere.
Reagan sper ca nu o sa te superi pe mine, este forma mea cea mai eficienta, cea mai buna, pentru a proteja pe cineva.................Este forma mea naturala, ma simt cel mai bine............................Inca ceva, o pot folosi fara sa afectez sigiliul magic pe care l-ai creat............................In cele din urma vreau sa ma adresez...............................................Ok de ce naiba am o gaura in piept.......................................Singura fiinta vie, ma rog semi-vie care putea face asta era un Nephelim......................................Oare........................................................................Da e unul pana si in dimensiunea asta................................ Reagan, nu te supara pe mine, il pot distruge numai daca nu am sigiliul, iti voi cere sa mi-l faci la loc apoi............................ Sari in aer si in jurul lui aparu un fum alb care se desfacu in jurul sau si se duse tot inapoi la Reagan, era magia ei, s-a intors de unde venea acea putere magica. Era sistemul lui de protectie, astfel cand anula o vraja buna, benefica pentru corpul lui, putertea cu care a fost facuta nu se pierdea ci se intorcea la Reagan....................................... Stand in aer il vazu pe Nephelim..................Parul sau se intinse din ce in ce mai mult si il nimeri pe Nephelim direct in brate piept si cap, suvitele l-au strapuns complet. Tinut in aer Nephelimul fu sfartecat de alte suvite, nici o bucata din el nu cazu pe jos totusi................................Odata distrus gaura din pieptul lui Roland se inchise, daca sursa vraji nu mai exista si vraja se anula, cel putin asa function-au vrajile orientate catre corpul sau. Cobora din cer si se aseza langa Reagan, nu reusi sa stea bine in picoare si cazu pe spate...........................Era obosit, puterea pe care o aveau zanele acelea era prea mare.........Ii distrugea tot intunericul, de cand venise in lumea lor, mai exact dupa ce trecuse de vrajitoarele de la rau, ii scazuse timpul de viata cu 27000 de ani................acum valoarea aceea crestea vertiginos...... Reagan, sper sa ma poti ierta pentru ce am facut, nu puteam permite sa fie cineva in pericol, tot ce iti cer e sa refaci sigiliullll........................ Vorbise sacadat, forma aceea umana, pe care o tinuse activa aici acum nu mai putea fi obtinuta........................Era imposibil, Nephelimul ii daduse 30000 de anidar nu era indeajuns de mult pentru a acoperi vrajile pe care le facuse, transformarea, spargerea sigiliului si atacurrile magice cu parul sau..........................Nu mai putea sa se miste aproape deloc, ochii de pe bratul drept se zbateau haotici, priveau in toate partile si erau bulbucati..............Era un chin groaznic ceea ce patise el....................Tot ce mai putea spera era ca Reagan se va indura sa-l ajute, sa refaca sigil;iul magic si sa-l readuca la forma aceea umana............................. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|