BFF until one of us dies
15 Jun 2009, 04:28
OOC: WTF? ce sani? Eu sunt cea mai baietoasa fata ever

Ada observa bluza ei care se transforma . Incerca repede sa o opreasca din metamorfoza , dar pana la urma reusi prea tarziu . Oricum , avea din nou un tricou larg Circa , si niste blugi pe masura .

Baiatul ii multumi pentru faptul ca il salvase , iar fata dadu din cap aprobator .

Imediat , observa cum baiatul ii intinse o tigara , iar fata nu stia cum sa il refuze , deoarece ea nu puse gura niciodata pe o tigara , si nici n-avea de gand s-o faca . Ii raspunse zambitoare ca nu se simte bine cand face asta . Trebuia sa gaseasca o scuza .

- Si ? ce cautai la lac? intreba fata pe baiatul care acum privea orizontul . Ii raspunse ceva intr-o limba pe care nu o putea intelege , sau poate doarvorbise prea incet. Ada ii zambi si ii dadu una pe spate .

- Si ? Cum este sa fii baiat ? mai intreba Ada , facandu-l pe baiat sa pufneasca in ras . Probabil lui i se parea ca e cea mai tare chestie . Se vedea dupa fata lui satisfacuta si mandra . Cred ca este tot ce mi-as putea dori vreodata de la viata . As renunta la orice ca sa fiu baiat .

Baiatul zambi intr-un fel , de parca tocmai ar fi zis o gluma proasta . Era cam tacut , ceea ce o speria pe Ada , dar ii dadea totusi si un sentiment placut . Ii placeau persoanele tacute , deoarece putea vorbi ea mai mult , si nu o intrerupea nimeni . Chiar daca probabil persoanele alea nu erau deloc atente la ceea ce spunea ea .
Parea ok tipu' dupa parerea ei . Parea genu' de tip care i-ar putea fi cel mai bun prieten , si cu care ar putea bea bere prin rockoteci . Acel gen de tip cu care te-ai imbata si ai incepe sa mergi pe strada cantand toate imnurile pe care le stii . Acel gen de tip cu care vorbesti doar despre muzica si gagici .

Ada observand ca baiatul nu mai zice nimic de o perioada de timp , incepu sa-i povesteasca ceea ce face ea deobicei , ceea ce probabil starnea plictiseala totala.

- Hmm... Esti cam tacut . Am sa-ti povestesc ce fac acasa in timpul liber. Deci : ma trezesc dimineata , ma duc la baie , ma spal , ma imbrac dupa care stau la calc pana ma cheama cineva afara . Mergem prin oras , pe camp si ne mai dam cu placa , dupa care seara merg prin rockoteci si ma imbat cu baietii pana ajungem sa ne mozolim fete cu fete si baieti cu baieti . Tare , nu? Dupa care... ajung acasa.. total ... nu cred ca are rost sa zic cuvantul , si mama ma cearta de ma indoaie , dar nu ma poate opri sa merg la urmatoarea rockoteca . Plapitant , nu?

Dupa fata baiatului , parea ca deja a adormit la povestea scurta dar plictisitoare a Adei.

oOC: este ora 5.. nu prea am ... inspiratie pentru ca nu prea te cunosc.. ca sa scriu prea multe Smile
ai sa mai scrii tu ca sa ma obisnuiesc Finna

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
BFF until one of us dies - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 16:13
Re: BFF until one of us dies - by Ada McNair - 12 Jun 2009, 16:48
Re: BFF until one of us dies - by Ada McNair - 15 Jun 2009, 04:28
Re: BFF until one of us dies - by Deea Nikol - 25 Jun 2009, 19:39