BFF until one of us dies
|
15 Jun 2009, 04:28
|||
|
|||
OOC: WTF? ce sani? Eu sunt cea mai baietoasa fata ever
Ada observa bluza ei care se transforma . Incerca repede sa o opreasca din metamorfoza , dar pana la urma reusi prea tarziu . Oricum , avea din nou un tricou larg Circa , si niste blugi pe masura . Baiatul ii multumi pentru faptul ca il salvase , iar fata dadu din cap aprobator . Imediat , observa cum baiatul ii intinse o tigara , iar fata nu stia cum sa il refuze , deoarece ea nu puse gura niciodata pe o tigara , si nici n-avea de gand s-o faca . Ii raspunse zambitoare ca nu se simte bine cand face asta . Trebuia sa gaseasca o scuza . - Si ? ce cautai la lac? intreba fata pe baiatul care acum privea orizontul . Ii raspunse ceva intr-o limba pe care nu o putea intelege , sau poate doarvorbise prea incet. Ada ii zambi si ii dadu una pe spate . - Si ? Cum este sa fii baiat ? mai intreba Ada , facandu-l pe baiat sa pufneasca in ras . Probabil lui i se parea ca e cea mai tare chestie . Se vedea dupa fata lui satisfacuta si mandra . Cred ca este tot ce mi-as putea dori vreodata de la viata . As renunta la orice ca sa fiu baiat . Baiatul zambi intr-un fel , de parca tocmai ar fi zis o gluma proasta . Era cam tacut , ceea ce o speria pe Ada , dar ii dadea totusi si un sentiment placut . Ii placeau persoanele tacute , deoarece putea vorbi ea mai mult , si nu o intrerupea nimeni . Chiar daca probabil persoanele alea nu erau deloc atente la ceea ce spunea ea . Parea ok tipu' dupa parerea ei . Parea genu' de tip care i-ar putea fi cel mai bun prieten , si cu care ar putea bea bere prin rockoteci . Acel gen de tip cu care te-ai imbata si ai incepe sa mergi pe strada cantand toate imnurile pe care le stii . Acel gen de tip cu care vorbesti doar despre muzica si gagici . Ada observand ca baiatul nu mai zice nimic de o perioada de timp , incepu sa-i povesteasca ceea ce face ea deobicei , ceea ce probabil starnea plictiseala totala. - Hmm... Esti cam tacut . Am sa-ti povestesc ce fac acasa in timpul liber. Deci : ma trezesc dimineata , ma duc la baie , ma spal , ma imbrac dupa care stau la calc pana ma cheama cineva afara . Mergem prin oras , pe camp si ne mai dam cu placa , dupa care seara merg prin rockoteci si ma imbat cu baietii pana ajungem sa ne mozolim fete cu fete si baieti cu baieti . Tare , nu? Dupa care... ajung acasa.. total ... nu cred ca are rost sa zic cuvantul , si mama ma cearta de ma indoaie , dar nu ma poate opri sa merg la urmatoarea rockoteca . Plapitant , nu? Dupa fata baiatului , parea ca deja a adormit la povestea scurta dar plictisitoare a Adei. oOC: este ora 5.. nu prea am ... inspiratie pentru ca nu prea te cunosc.. ca sa scriu prea multe ![]() ai sa mai scrii tu ca sa ma obisnuiesc ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|