BFF until one of us dies
15 Jun 2009, 12:59
Stia foarte bine cum sa-i faca dorinta ealitate, era foarte simplu...................Numeroase vraji de-ale lui cereau doar contact vizual, ii placea s le modifice putin, putin mai mult....................Facea in asa fel incat sa ceara contact fizic pentru a fi indeplinite.....................Mai exact un contact fizic pasional......................Nu era deloc amuzant uneori dar cu ea ar fi meritat...............Ar fi fost culmea, tot zisese ea ca se mozoleau fete cu fete si baieti cu baieti voria sa o ajute sa experimenteze si metoda de mijloc.........................Nu era doar pentru o fantezie nebuna de-a sa, era pentru a-i oferi ei abilitatea de a-si schimba forma..........O abilitate pe caer multi o intalneau dar putini stau sa o foloseasca..................Foarte putini............................

Sa stii a fi baiat nu e nimic special, in legatura cu ceea ce fac eu zilnic ai sa razi cu siguranta.......................Doar daca nu te sperii mai repede..........................................Hai sa-ti povestesc si eu, schimb pe schimb doar nu??? Asa se obisnuieste in lumea ta nu???

Dimineata, ma rog daca se poate numi astfel, cand ma trezesc e inca intuneric, primul lucru pe care il fac e sa-mi dau foc la corp ca sa-l purific, dupa tot ce am dormit noaptea transpir si eu...................In fine apoi imi refac hainele, si imi iau tranchul, asta pe care il vezi pe mine.......................Ma urc pe castel si privesc rasaritul in timp ce fumez..................E foarte relaxant..................Si calmant..............

Mi-am mai amintit ceva, tigarile sunt din foi de menta nu din tuttun asa ca nu trebuie sa-ti faci griji, chiar is bune astea, curata sinusurile, plamanii, scapa de raceala, chiar daca nu ai racit tot is bune la ceva..................

Si dupa cum ziceam, dupa ce privesc rasaritul merg in lumea mea, daca vrei poti sa mergi si tu odata cu mine, chiar mi-ar face placere sa vad cum se descurca un vrajitor acolo.........................Omor cativa monstrii din jurul casei mele, o aranjez, repar ce au mai stricat monstrii, odata am facut din unul dintre ei o capcana cu care am prins alti douazeci. Is tare prosti monstrii din lumea mea..............................

In fine dupa ce plec de acolo, ma mai duc prin lumea zanelor sa vad ce mai fac si ele........................Le sunt dator unora dintre ele pentru existenta mea.......................

Cand revin aici ma mai duc prin castel, camera necesitatii, la Fluffy, apoi curat Salcia Batausa, doar pe mine nu ma bate, poti sa vii sa vorbesti si tu cu ea, stii paianjenul ala mare de sub pamant in padure, si ala mi-e prieten................

In fine am o zi plina apoi ma duc sa privesc apusul, mai fumez o tigara in timp ce privesc luna si ma duc sa dorm, parinti care sa ma certe nu am deci sunt liber de orice probleme.

In legatura cu faptul ca ai vrea sa fii baiat se rezolva...................Chiar foarte rapid........................Daca esti sigura de asta.........................Daca nu ei bine pana cand te hotarasti oferta mea e inca pe masa.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
BFF until one of us dies - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 16:13
Re: BFF until one of us dies - by Ada McNair - 12 Jun 2009, 16:48
Re: BFF until one of us dies - by Ada McNair - 15 Jun 2009, 04:28
Re: BFF until one of us dies - by Roland Delaney - 15 Jun 2009, 12:59
Re: BFF until one of us dies - by Deea Nikol - 25 Jun 2009, 19:39
Re: BFF until one of us dies - by Deea Nikol - 25 Jun 2009, 20:47
Re: BFF until one of us dies - by Ginny Malfoy - 26 Jun 2009, 14:06
Re: BFF until one of us dies - by Deea Nikol - 26 Jun 2009, 14:31
Re: BFF until one of us dies - by Ginny Malfoy - 26 Jun 2009, 15:09