Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
15 Jun 2009, 17:07
Mary, Hermione si cei doi profesori ajunsera in Aripa Spitalului pentru ca Hermione sa primeasca ingrijirile necesare.Arsura era, din pacate, destul de serioasa, insa astropufa nu accepta sa ramana acolo pentru mai multe ingrijiri.Curajul si determinarea fetei erau cu adevarat demne de un cercetas.Daca nu ar fi stiut ca prietena sa nu este in aceeasi casa, Mary ar fi jurat ca este o cercetasa neinfricata.Pana la urma datorita ei reusisera sa aduca ceaunul din argint si acum era doar o chestiune de timp pana se puteau intoarce la vechea lor viata.

Chipul lui Hermione nu radia acea bucurie extraordinara ci mai degraba incerca sa ascunda un sentiment ciudat.
"Te simti mai bine?" o intreba Mary in timp ce mergeau spre biroul lui Dumbledore, unde ii astepta si profesorul de Istorie.
Hermione nu ii raspunse.'Probabil nu m-a auzit' isi spuse Mary, iar apoi repeta intrebarea.De aceasta daca colega sa o auzi si se trezi din gandurile sale.
"Da, cred ca da.Nu ma mai doare asa de rau.Imi va trece..."
Mary ar fi vrut sa o intrebe de ce nu se bucura ca sunt la un pas de reusita sau de ce lasa aceasta impresie, insa renuntase.Nu dorea sa ii mai puna intrebari si se multumi cu tacerea care plutea in aer.

In fata biroului lui Dumbledore, McGongall si directorul scolii le lasa putin timp singure deoarece profesorul de Istorie a Magiei inca nu sosise si fara el nu puteau incepe sa prepare potiunea.
"Iti dai seama? Peste putin timp vom fi acasa! " spuse Mary vesela.Chiar atunci un glas rasuna pe culoarul din fata biroului.
"Mary!Ce faci?"
Era Sirius, unul dintre Cercetasii din grupul lui James si un nou prieten al fetei.In momentul il care il vazu, Mary isi aminti de toate persoanele pe care le-a cunoascut acolo si pe care nu le va mai vedea niciodata.Ce va spune Lily cand va observa ca a plecat fara sa isi ia ramas bun?Ce vor spune James, Lupin si acest baiat cu parul cret, care alerga spre ele, cand va observa ca locul ei de la masa Cercetasilor este gol?
'Trebuie sa imi iau rams bun de la toti' isi spuse Mary, insa nu mai avu timp sa isi termine gandul deoarece Sirius aparu langa ele si le saluta calduros.
"Nu te-am mai vazut prin scoala.Unde ai disparut?Mi-am facut griji pentru tine, nici Lily nu stia nimic.Cum era sa imi imaginez ca tu ai o intrevedere cu Dumbledore?" spuse pe un ton glumet Sirius, intrebandu-se poate ce puteau avea de discutat cu directorul doua eleve noi.
"Stii, Sirius, eu nu mai pot ramane la Hogwarts.Familia mea... se muta.... din nou." Cercetasei nu ii placea sa minta si pentru o clipa ar fi vrut sa ii spuna adevarul, insa nu i se paru un lucru intelept.
"Imi pare atat de rau... Nici nu stii... Mary, da-mi adresa ta, iti voi scrie in fiecare saptamana.Poate ne vedem la vara, in vacanta, desi nu cred ca familia mea frecventeaza aceleasi locuri cu a ta." Sirius o privi trist, de parca acel ar fi fost momentul unei despartiri dintre doi buni prieteni.Cercetasa nu se astepta la o astfel de reactie, insa, emotionata il cuprinse in brate si ii spuse aproape plangand:
"Nu stiu adresa... N-ai intelege daca... Nu mai conteaza, oricum nu te voi uita niciodata nici pe tine, nici pe prietenii tai."

Acel moment emotionant fu intrerupt de apritia celor trei profesori, iar Mary fu nevoit sa se desparta de Sirius, fara a ii oferi nicio explicatie pentru vorbele ei.
"Sa mergem.Nu avem timp de pierdut." le spuse cu glasul bland Dumbledore,urcand pe scara ce ducea spre biroul lui, urmat de McGonagall, profesorul de Istorie a Magiei, Hermione, iar la sfarsit Mary, care inca il mai privea pe Sirius, indepartandu-se pe coridor.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Briana Brighton - 15 Jun 2009, 17:07