Dubla festivitate.
|
15 Jun 2009, 19:28
|||
|
|||
-Sanara facu o vraja de vindecare asupra lui Reagan.
-Ce cautau creaturile astea pe aici? Cine sa le fi adus si de ce? se intreba Sanara. -Nu avea cine sa le fi adus decat vrajitoarea regala. Spuse Sanara referindu-se la Zreifeni. Si de ce mai avem nevoie de ea cand ne putem face singure vrajile? Chiar si sa ne ghicim singure viitorul. In plus cred ca e doar o sarlatana. Toate prezicerile ei s-au adeverit findca ea le facea sa se intample cu ajutorul acestor mici creaturi. Ea a provocat micile rele, ea le-a ghicit ea ne-a "salvat" . Provoaca rele ca apoi sa pozeze in eroina si sa incaseze banii. Datoria mea de sefa a pazei nu e grija bugetului dar e de datoria mea sa scap palatul de nelegiuiti. Se spune ca raul trebuie eliminat de la radacini. Incep cu palatul si termin cu capatul regatului. Spuse Sanara. Apoi insa isi aminti ca trebuie sa se intoarca la Hogwarts pentru o zi. -Eu ma voi intoarce la Hogwarts insa cand vin nu vreau sa mai gasesc nici o vrajitoare in palat. Insa pentru ca nu sunt asa rea, sugerez sa o trimiteti la azilul de batrani a elfilor pe vrajitoare. Cat despre Nerfii lui Roland cred ca sunt destul de folositori. Dar propun sa ramana doar in palat. Pentru obiectivele din regat, tot zanele-gardian vor pazi. Spuse Sanara. Daca e ceva tot cu alte zane gardian le inlocuim. Nu le putem inlocui cu Nerfi, din pricina intelectului lor foarte scazut. Nu cred ca ar pazi destul de bine. La fel si cu spiridusii de casa. S-a incercat o data ca un fel de test sa punem spiridusi de casa ca paznici undeva in regat dar spiridusii aurari i-au dus usor de nas. Spuse Sanara catre Realma. Cat despre tine Roland voi avea grija ca Reagan sa nu afle ca ai irosit energia magiei albe. Spuse Sanara catre Roland. Apoi pleca inapoi spre Hogwarts. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|